Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου – Κωμική σειρά του MEGA

Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου - Κωμική σειρά του MEGA

Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου – Κωμική σειρά του MEGA

Έντονη η κινητικότητα που παρατηρείται αυτές τις ημέρες στο Μεγάλο Κανάλι λόγω του νέου προγράμματος της φετινής σεζόν. Έτσι, νέες εκπομπές και σειρές ετοιμάζονται πυρετωδώς, ενώ το πράσινο φως για την προβολή του και αυτή τη σεζόν έχει λάβει το πολυαγαπημένο « Κάτω Παρτάλι».

Η νέα κωμική σειρά που έρχεται να χαρίσει άφθονο γέλιο, βασίζεται σε μια αμερικάνικη σειρά, η οποία προβλήθηκε με τεράστια επιτυχία από το BBC. Το Mega απέκτησε τα δικαιώματα και έτσι θα προβληθεί η ελληνική του εκδοχή.
Ποια είναι η υπόθεση;

Ένα ζευγάρι ετοιμάζετε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από μεγάλο διάστημα αναμονής. Μια εβδομάδα όμως πριν τον γάμο, η ζωή του άντρα μετατρέπεται σε κόλαση, καθώς η μια αποτυχία διαδέχεται την άλλη, και σαν να μην έφτανε αυτό, το αφεντικό του ανακοίνωσε πως δεν τον χρειάζεται άλλο! Έτσι ο γάμος για τον γαμπρό μοιάζει εφιάλτης…

Η σειρά αποτελείται από τρεις κύκλους των επτά επεισοδίων. Στον πρώτο κύκλο θα δούμε τη ζωή του ζευγαριού πριν τον γάμο, στον δεύτερο κύκλο βλέπουμε την τελευταία εβδομάδα πριν φέρουν το παιδί τους στον κόσμο, ενώ ο τρίτος κύκλος αποτελείται από αφιερωματικά επεισόδια.

Πρωταγωνιστούν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αθηνά Οικονομάκου, Μάκης Παπαδημητρίου, κ.α.