Και τώρα τι; Η Χρυσή Αυγή θα αγγίξει το 30%. Έρχεται η Χούντα

Και τώρα τι; Η Χρυσή Αυγή θα αγγίξει το 30%. Έρχεται η Χούντα

Τι θα γίνει τελικά με τη Χρύση Αυγή και πια η δύναμη της στο μέλλον; Ένα άρθρο που διαβάσαμε στο Gamato.com και προέρχεται από αναγνώστη.

“Και πάνω που είπαμε πως το κράτος λειτουργεί… οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κακουργήματα για ναυάγια, φωτιές, πλημμύρες, παιδεραστία, μπραβιλίκια, τοκογλυφίες, θανάτους, η ελληνική Δικαιοσύνη έκανε το…
θαύμα της. Με 50 χιλιάρικα, οι “τυπάδες” είναι έτσι απλά…έξω. Και έχουν δίκιο τώρα που προειδοποιούν πως το…πάρτι ξεκινά. Και έχει δίκιο ο Κασιδιάρης, που βγάζει προκλητικά τη γλώσσα του μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους.

Και έρχεται η σειρά του Μιχαλολιάκου. Έξω και αυτός με μια εγγύηση και έτοιμος να δαγκώσει όποιον βρει στο διαβά του. Θα έχει τη δύναμη, από το τραγικό “σόου” της Δικαιοσύνης. Θα αμολήσει και εκατό χιλιάδες αγωγές σε κράτος και ΜΜΕ. Και από θύτης, στα μάτια του ελληνικού λαού, αυτός και το κόμμα του, θα γίνουν θύματα. Μιας ανήμπορης Κυβέρνησης και δικαιοσύνης να διαχειριστεί κρίσεις και καταστάσεις.

Τώρα, η Χρυσή Αυγή, εύκολα…μα πολύ εύκολα πάει στο 30%. Αφού δεν ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ κύριοι.
Σε λίγους μήνες θα μιλάμε για τη Χρυσή Αυγή ως πρώτο κόμμα. Οι βουλευτές της, θα σηκώσουν ακόμα μεγαλύτερο “μπαϊράκι” μέσα στο Κοινοβούλιο, ο κόσμος θα τους στηρίξει με περισσότερο πάθος”.

Κύριοι, έρχεται η νέα Χούντα…
Συντονιστείτε…