Φόνος στο BAHAR – Η Μπαχάρ στη φυλακή

Φόνος στο BAHAR - Η Μπαχάρ στη φυλακή Η Μπαχάρ θα βρεθεί στη φυλακή με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, κατά την προσπάθεια της να σώσει τον Ατες.

Ο Κεναν επιστρέφει και θέλει να κάνει κακό στον Μεχμετ – Εμιρ και την οικογένεια του. Στόχος του η Μπαχαρ για την οποία γνωρίζει πως είναι η πραγματική κόρη του Μεχμετ, αλλά και τον σύντροφο της, τον Ατες.

Ο Ατες μαθαίνει πως ο Κεναν ήταν αυτός που έδωσε διαταγή να σκοτώσουν τη μητέρα του. Αυτός νευριασμένος παίρνει το όπλο με σκοπό να σκοτώσει τον Κεμαλ, η Μπαχαρ όμως τον ακολουθεί. Οι δυο άντρες βγάζουν τα όπλα και η Μπαχαρ για να σώσει τον άνδρα της πυροβολεί τον Κεναν δυο φορές.

Η Εφσουν η οποία περιμένει το παιδί του Αρντα την φυγαδεύει ώστε να μην συλληφθεί. Ο Κεμαλ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ Ατες συλλαμβάνεται, καθώς αναλαμβάνει αυτός την ευθύνη. Όμως ένα βίντεο δείχνει τον πραγματικό ένοχο με την αστυνομία να αναζητά την Μπαχαρ.

Λίγο πριν ο Ατες και η Μπαχαρ καταφέρουν να διαφύγουν με το πλοίο, η αστυνομία καταφθάνει στο σημείο. Η Μπαχαρ καταλάθος σπρώχνει την Εφσουν η οποία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της ανακοινώνουν πως έχασε το παιδί και πως δεν θα μπορέσει να μείνει πάλι έγκυος.

Η Μπαχαρ βρίσκεται στη φυλακή και νιώθει τύψεις για το κακό που πρόκαλεσε στην Εφσουν. Η Χουλια ξεσπά στον αδελφό της, λέγοντας πως η κόρη του προκάλεσε τον θάνατο του εγγονού της.

Ο Κεναν συνέρχεται, ενώ η Εφσουν πηγαίνει στην φυλακή και κατηγορεί την Μπαχαρ πως εξαιτίας της έχασε το παιδί της και τον άνδρα της. Το δικαστήριο γίνεται και καταδικάζει τη Μπαχαρ σε εννέα χρόνια φυλάκισης.