Η γη της ελιάς επεισόδιο 1-2-3-4 – 3 Κυκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 1-2-3-4-5 - 3 Κυκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 1-2-3-4 –  3 Κύκλος. Έτσι όπως θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

Η γη της ελιάς επεισόδιο 1 – 3 κύκλος

Η κατάσταση στο σπίτι του Ισίδωρου είναι επικίνδυνα φορτισμένη, με ληστές που έχουν εγκλωβιστεί εκεί και απειλούν την ασφάλεια όλων. Ο Κουράκος, με την υποστήριξη της αστυνομίας, προσπαθεί να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση των ομήρων. Παράλληλα, στη θάλασσα, ο Φίλιππος και ο Στάθης κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον πνιγμό της Βασιλικής, ενώ οι παρακείμενοι παρακολουθούν την κατάσταση με αγωνία.

Η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται κάτι σχετικά με τον Ορέστη και απομακρύνεται απότομα, αφήνοντας τον σε απορία. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη πλευρά, ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί να συνδέσει τη ληστεία με τον Δημοσθένη. Σε άλλο επίπεδο, ο Ορέστης βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας στο δάσος και καταφέρνει να δει τον δολοφόνο. Τέλος, η Ιουλία ακούει κάτι στην τηλεόραση που την αναστατώνει, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 2 – 3 κύκλος

Ο Ορέστης παρέχει στοιχεία στον Κουράκο για το εγκληματικό σκηνικό που παρατήρησε, ενώ ο δράστης παραμένει ατραπός. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αφροδίτη ένα παλιό μυστικό για μια εγκυμοσύνη και μαθαίνει ότι υπάρχει τρόπος να βρει το παιδί της, αν είναι ακόμα ζωντανό. Ο Στάθης, όταν το μαθαίνει, είναι εντελώς έκπληκτος.

Ο Πότης και η Άννα, παρασυρμένοι από το πάθος, αγνοούν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πλησιάζουν περισσότερο. Η Ειρήνη έχει σχέδια για την ανάπτυξη ενός ελαιώνα, και ο Δημοσθένης την καθοδηγεί να ξεκινήσει από τη βάση, ως εργάτρια. Η Βασιλική, μετά από ένα όραμα, πιέζει την Αρετή να κάνει ιατρικές εξετάσεις, κάτι που την συγκινεί.

Εν τω μεταξύ, ο Σωτήρης Βαφέας εμφανίζεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων ζητώντας εργασία, και φαίνεται να έχει μια ασυνήθιστη σχέση με τον Μιλτιάδη. Ο Ορέστης ανακαλύπτει τη σχέση της Δήμητρας με τον Κίμωνα και καταλαβαίνει την περίπλοκη κατάσταση. Τέλος, μια απειλητική φιγούρα εισβάλλει στο σπίτι της Ισμήνης, απειλώντας την με μαχαίρι, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 3 – 3 κύκλος

Η Ισμήνη δέχεται επίθεση από έναν εισβολέα, αλλά η έγκαιρη εμφάνιση του Χρήστου την σώζει. Κατηγορεί τον Κωνσταντίνο ότι είναι υπεύθυνος, υποθέτοντας ότι κάποιος από το παρελθόν του θέλει εκδίκηση. Ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί τον Δημοσθένη να μείνει μακριά από την οικογένειά του, αλλά ο Δημοσθένης αρνείται κάθε εμπλοκή.

Ο Στάθης είναι σοκαρισμένος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για το κοινό τους παιδί. Ο Ορέστης προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν ήξερε για τη σχέση της με τον Κίμωνα, αλλά δεν τον πιστεύει. Η Άννα και ο Πότης είναι αμήχανοι μετά την ερωτική τους στιγμή και κανείς δεν τολμά να προχωρήσει.

Σε άλλο ερωτικό τρίγωνο, ο Χρήστος και η Αφροδίτη περνούν ένα βράδυ μαζί, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση. Ο Σωτήρης πιέζει τον Μιλτιάδη να τον βοηθήσει στο σχέδιο του εναντίον του Φίλιππου, λέγοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει έρθει. Τέλος, η Βασιλική συνεχίζει να βλέπει το ίδιο ανησυχητικό όνειρο για την Αρετή, και τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώνονται, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αγωνία στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Προβολή: εδώ

Η γη της ελιάς επεισόδιο 4 – 3 κύκλος

Η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο ότι είναι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε, υποθέτοντας ότι κάποιος από το παρελθόν του θέλει εκδίκηση. Ο Κωνσταντίνος, με τη σειρά του, προειδοποιεί τον Δημοσθένη να μην πλησιάζει την οικογένειά του, αλλά ο Δημοσθένης αρνείται κάθε ευθύνη.

Ο Στάθης είναι συγκλονισμένος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για το παιδί που είχαν μαζί, ενώ ο Ορέστης δυσκολεύεται να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για τη σχέση της με τον Κίμωνα. Η Άννα και ο Πότης, μετά την ερωτική τους συνάντηση, είναι αμήχανοι και διστακτικοί για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια.

Σε άλλη ερωτική διάσταση, ο Χρήστος και η Αφροδίτη περνούν μια νύχτα μαζί, προσθέτοντας περισσότερη πολυπλοκότητα στην κατάσταση. Ο Σωτήρης πιέζει τον Μιλτιάδη να τον βοηθήσει στο σχέδιο του εναντίον του Φίλιππου, λέγοντας ότι η ώρα για εκδίκηση έχει έρθει. Τέλος, η Βασιλική συνεχίζει να βλέπει το ίδιο ανησυχητικό όνειρο για την Αρετή, και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αγωνία στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Προβολή: εδώ

 

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά, εδώ