Η γη της ελιάς επεισόδιο 13 14-15 – Γ Κύκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 13 14-15 - Γ Κύκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 13-14-15, Γ Κύκλος. Έτσι όπως θα προβληθούν από τη συχνότητα του MEGA.

Η γη της ελιάς επεισόδιο 13 – Γ κύκλος

Ο Πότης, με το δαχτυλίδι προτροπής στο χέρι, αναμένει αγωνιωδώς την απόφαση της Άννας, η οποία, χρειάζεται χρόνο για να προβληματιστεί. Ξαφνικά, ανοίγει την πόρτα του καφενείου και εξαφανίζεται με βιασύνη…

Παράλληλα, ο Λυκούργος πιέζει την Χάιδω να του εξηγήσει το λόγο που κυκλοφορεί με το όπλο. Η Άννα αναζητά τη συμβουλή του Αποστόλη σχετικά με τον Πότη, ενώ η Δήμητρα παραδέχεται στην Αντωνία ότι ένιωσε έντονη ζήλια όταν η Αλκμήνη της αποκάλυψε τα συναισθήματά της για τον Ορέστη. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα βυθίζεται στις σκέψεις της. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Δημοσθένης βρίσκεται και πάλι με την Ξένια, η οποία τολμά να τον ερωτήσει σχετικά με την προσωπική του ζωή και τον γάμο του.

Την επομένη, ο Στάθης επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα για να ενημερωθεί για τυχόν εξελίξεις σχετικά με τη βαλλιστική εξέταση του λάστιχου του Φίλιππου. Τελικά, η Άννα βρίσκει το κουράγιο να πάει στο καφενείο και να απαντήσει επιτέλους με ένα “Ναι”.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 14 – Γ κύκλος

Η Αρετή είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ποιος της έκλεψε την μυστική συνταγή της πρωτοπόρας πίτας της. Στο μεταξύ, η Βασιλική συναντά τον Μιλτιάδη τυχαία και τον προσκαλεί στο σπίτι της για δείπνο. Αν και αρχικά διστακτικός, λόγω των φόβων για την αντίδραση του Φίλιππου, τελικά υποκύπτει στην επιμονή της.

Παράλληλα, ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς λαμβάνουν μια σύντομη άδεια, ενώ ο Ισίδωρος, ανησυχώντας για την Μαρίνα, μεταφέρει στον Μάνο τις πληροφορίες που του παραχώρησε η Αμαλία. Στην ταβέρνα του Χρήστου, ο Δημοσθένης και η Ξένια κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά η Άννα και η Αρετή, που βρίσκονται εκεί, καταγράφουν τη στιγμή, προβλέποντας ότι η Ασπασία θα ενημερωθεί για την περιπέτεια του Δημοσθένη.

Την επομένη μέρα, ο Λυκούργος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από την Χάιδω για το όπλο που είδε στο αυτοκίνητό της, αλλά αυτή παραμένει κλειστό βιβλίο. Στο σπίτι των Βρεττάκων, ο Ισίδωρος βρίσκει την Μαρίνα να κλαίει, κρατώντας τα ρούχα ενός μωρού που δεν θα γεννηθεί ποτέ, και ανησυχεί για την ψυχολογική της κατάσταση. Λίγο αργότερα, η Ισμήνη επισκέπτεται την Μαρίνα, που νιώθει ενοχές και απελπισία για την απώλεια του μωρού.

Ο Φίλιππος καταφθάνει στην Αρεόπολη με τον Παρασκευά και ο Στάθης βιάζεται να ενημερώσει τον Κουράκο, ο οποίος ζητάει από τον Βαγιάκο να αλλάξει σε πολιτικά ρούχα και να παρακολουθήσει τον Στεφανέα. Ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αρετή επισκέπτεται την Ασπασία για να της αποκαλύψει τις περιπέτειες του συζύγου της. Ο Στάθης ενημερώνει τον Φίλιππο για τις ενέργειες του Κουράκου, ενώ ο Λαμπράκος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τη Μαργαρίτα για την πίστη της στην αθωότητά του.

Η Άννα, αφού φαντάζεται το νυφικό της, αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη κατάσταση όταν η Ιουλία της τηλεφωνεί, ζητώντας από τον Στάθη να επισκεφτεί το σπίτι της άμεσα. Φτάνοντας εκεί, ο Στάθης είναι ανήσυχος για το τι μπορεί να έχει συμβεί και η Ιουλία του δείχνει το λάπτοπ της, λέγοντας: “Κοίτα! Το DNA που έστειλα τότε ταυτοποιήθηκε! Υπάρχει συμβατότητα με ένα κορίτσι!” Και οι δύο τους ανταλλάσσουν ταραγμένα βλέμματα, καθώς η ανακάλυψη αυτή μπορεί να αλλάξει πολλά.

Στο επόμενο κεφάλαιο, η ιστορία ενδέχεται να εξελιχθεί περαιτέρω, με την Άννα να προσπαθεί να επεξεργαστεί τη νέα πληροφορία και τον Στάθη να αναζητά περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το DNA και το μυστηριώδες κορίτσι. Οι σχέσεις των χαρακτήρων θα δοκιμαστούν και οι αλήθειες θα αποκαλυφθούν, φέρνοντας νέες προκλήσεις και ανατροπές στην ιστορία.

Πώς θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες στις νέες αποκαλύψεις; Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τις σχέσεις τους; Και πώς θα επηρεάσει αυτό την κοινότητα στην οποία ζουν; Η συνέχεια θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές, καθώς η ιστορία προχωράει προς έναν απροσδόκητο κλιμακωτικό σημείο.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 15 – Γ κύκλος

Η καρδιά της Ιουλίας χτυπάει δυνατά καθώς περιμένει μια απάντηση. Οι σκέψεις της περνούν σαν κεραυνοί μέσα στο μυαλό της, αναρωτιέται αν έκανε το σωστό, αν θα έπρεπε να είχε προετοιμάσει κάπως την κοπέλα για αυτή τη στιγμή.

Στο μεταξύ, η Ξένια κοιτάζει τον Δημοσθένη με σοκ. Η πρότασή του είναι τόσο ακραία και αναπάντεχη που δεν μπορεί να πιστέψει στα αυτιά της. Το μυαλό της προσπαθεί να επεξεργαστεί τις πληροφορίες, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για τη ζωή της.

Στον ελαιώνα, ο Σωτήρης και ο Μιλτιάδης σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους. Ο Σωτήρης φαίνεται αποφασισμένος, αλλά υπάρχει μια σκιά αμφιβολίας στα μάτια του Μιλτιάδη. Κάτι τον τραβάει πίσω, μια ανησυχία που δεν μπορεί να καταπιέσει.

Η Μαρίνα, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται σε μια σκοτεινή θέση. Ο πόνος και η θλίψη της είναι τόσο βαθιά ριζωμένοι που δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της προς το φως. Ο Μάνος προσπαθεί να την κατανοήσει, να την υποστηρίξει, αλλά η Μαρίνα είναι κλειστή σε έναν κόσμο πόνου που είναι δύσκολο να προσεγγίσει κανείς.

Και ενώ όλοι αυτοί οι χαρακτήρες βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της ζωής τους, η ιστορία τους είναι αλληλένδετη με τρόπους που δεν μπορούν να φανταστούν. Η απάντηση που περιμένει η Ιουλία μπορεί να αλλάξει τα πάντα, και η απόφαση της Ξένιας σχετικά με την πρόταση του Δημοσθένη θα έχει επιπτώσεις που θα εκτείνονται πολύ πέρα από τη δική της προσωπική ζωή.

Οι επόμενες κινήσεις τους θα καθορίσουν το μέλλον τους και τις σχέσεις τους, καθώς οι μυστικές αλήθειες αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η Ιουλία παγώνει όταν βλέπει το “Διαβάστηκε” στην οθόνη της. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει φαίνεται σαν αιωνιότητα, καθώς περιμένει μια απάντηση. Και τότε, εμφανίζεται ένα νέο μήνυμα. Η καρδιά της χτυπάει ακόμα πιο δυνατά καθώς ανοίγει το μήνυμα.

Η Ξένια, από την άλλη πλευρά, κοιτάζει τον Δημοσθένη με μια μίξη σοκ και αποτροπιασμού. Η πρότασή του είναι τόσο απρόσμενη και ανηθική που δεν μπορεί να πιστέψει ότι το λέει σοβαρά. Το μυαλό της γυρίζει σε όλες τις στιγμές που πέρασαν μαζί και αναρωτιέται πώς φτάσανε εδώ.

Ο Ισίδωρος, παρόλο που είναι ανήσυχος για τη Μαρίνα, αισθάνεται εξίσου αδύναμος να τη βοηθήσει. Η θλίψη της είναι τόσο βαθιά και απελπιστική που φοβάται ότι οτιδήποτε και να κάνει δεν θα είναι αρκετό.

Και ενώ οι ζωές όλων αυτών των χαρακτήρων συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι επιλογές που κάνουν θα τους οδηγήσουν σε νέους δρόμους και αναπάντεχες καταστάσεις. Η αλήθεια, όταν αποκαλυφθεί, θα φέρει τόσο την ανακούφιση όσο και νέες προκλήσεις.

Η απάντηση που λαμβάνει η Ιουλία είναι σύντομη και απλή, αλλά φέρνει μαζί της ένα κύμα ελπίδας και φόβου. “Γεια σου, ποια είσαι;”, γράφει το μήνυμα. Η Ιουλία κοιτάζει τα λόγια, αναρωτιέται πώς να απαντήσει, πώς να αρχίσει να εξηγεί μια ιστορία που είναι τόσο περίπλοκη και γεμάτη πόνο.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς