Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 25/09/2023

Η γη της ελιάς - Επεισόδιο 25/09/2023

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 25/09/2023

Η Ισμήνη γλιτώνει από μια επικίνδυνη κατάσταση χάρη στην έγκαιρη εμφάνιση του Χρήστου, αλλά κατηγορεί τον Κωνσταντίνο για το συμβάν, πιστεύοντας ότι κάποιος από το παρελθόν του θέλει να της κάνει κακό. Ο Κωνσταντίνος, με τη σειρά του, προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του, προειδοποιώντας τον Δημοσθένη να μην ανακατεύεται, αλλά ο Δημοσθένης αρνείται κάθε ευθύνη.

Στο μεταξύ, ο Στάθης μένει άφωνος από την αποκάλυψη της Ιουλίας για το παιδί που έχουν μαζί, ενώ ο Ορέστης αδυνατεί να πείσει τη Δήμητρα ότι δεν γνώριζε για την παλιά της σχέση με τον Κίμωνα. Η Άννα και ο Πότης βρίσκονται σε μια α awkward κατάσταση μετά την ερωτική τους συνάντηση και κανείς δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Σε ένα άλλο ερωτικό δίλημμα, ο Χρήστος και η Αφροδίτη περνούν μια νύχτα μαζί, προσθέτοντας περισσότερη πολυπλοκότητα στην κατάσταση. Ο Σωτήρης πιέζει τον Μιλτιάδη να τον βοηθήσει σε ένα σχέδιο εναντίον του Φίλιππου, υποστηρίζοντας ότι ήρθε η ώρα για εκδίκηση. Τέλος, η Βασιλική δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα επαναλαμβανόμενο και ανησυχητικό όνειρο για την Αρετή, και οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά Η γη της ελιάς, εδώ