Η γη της ελιάς επεισόδιο 5-6-7 – 3 Κύκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 5-6-7 - 3 Κύκλος

Η γη της ελιάς επεισόδιο 5-6-7 – 3 Κύκλος. Έτσι όπως θα προβληθούν από τη συχνότητα του MEGA.

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 5 – 3 Κύκλος

Ο Λυκούργος παρέχει στον Κουράκο τις πληροφορίες που έλαβε από τον Κωνσταντίνο για τον εισβολέα. Ο Κουράκος, μετά από μια συζήτηση με τη Δήμητρα, καταλαβαίνει ότι εκείνη είναι ταραγμένη από τα νέα που έχει μάθει για τον Ορέστη και δεν είναι διατεθειμένη να εμβαθύνει τη σχέση τους.

Η Αρετή, παρά το γεγονός ότι έχει το χέρι της σε γύψο, συνεχίζει να κάνει απαιτητικές και παράλογες απαιτήσεις από τη Βασιλική. Αυτό εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος δεν διστάζει να της τα πει καθαρά. Ο Σωτήρης, από την άλλη πλευρά, προχωράει σε μια επιθετική κίνηση, βάζοντας φωτιά στο θερμοκήπιο της οικογένειας Στεφαναίων. Η Χάιδω είναι συντετριμμένη, καθώς τώρα καταλαβαίνει ότι η οικογένειά της αντιμετωπίζει έναν σοβαρό κίνδυνο. Τέλος, η Ασπασία κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη στον Δημοσθένη: η Ειρήνη δεν είναι το δικό του παιδί.

Προβολή επεισοδίου: εδώ

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 6 – 3 Κύκλος

Ο Δημοσθένης υποστηρίζει καρδιακό επεισόδιο και η Ασπασία τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος και ο Λυκούργος ανακαλύπτουν τον πραγματικό σκοπό του Σάββα και αποφασίζουν να τον προσφύγουν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αλλάξουν την πατρότητα της μικρής Αιμιλίας, η οποία τώρα θα φέρει το επώνυμο του Κωνσταντίνου. Η Μαρία έχει μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομο χώρο τυχερών παιγνίων.

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να φύγει για την Κηφισιά με την Αμαλία, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, αν και φαίνεται πως όλοι το γνωρίζουν. Ο Στάθης αποκαλύπτει στον Λυκούργο την ύπαρξη της κόρης του, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο στην ήδη περίπλοκη κατάσταση. Ο Λυκούργος, με τη σειρά του, λαμβάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα που τον φέρνει αντιμέτωπο με σκοτεινές αναμνήσεις από το παρελθόν του, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην κατάσταση.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Η γη της ελιάς επεισόδιο 7 – 3 Κύκλος

Το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Λυκούργος τον ανησυχεί, αλλά δεν τον σταματά από το να συνεχίσει την έρευνά του για τον δολοφόνο της νεαρής γυναίκας. Ο Πότης και η Άννα, μετά από πολλές αμηχανίες, τολμούν επιτέλους να προχωρήσουν στη σχέση τους, κάνοντας το “επόμενο βήμα”.

Η Αθηνά ανησυχεί για τη Φιλιώ, η οποία φαίνεται να είναι εκτός εαυτού και δεν συμπεριφέρεται όπως συνήθως. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, περνάει όμορφες στιγμές με την Αμαλία στην Κηφισιά, και μια τρυφερή φιλία αρχίζει να αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι από το νοσοκομείο και απαιτεί από την Ασπασία να του αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια για την Ειρήνη, το παιδί που φαίνεται πως δεν είναι δικό του. Τέλος, ο Ορέστης συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για να κερδίσει την καρδιά της Δήμητρας, αλλά εκείνη παραμένει αδιάφορη και δεν δίνει σημάδια ανταπόκρισης.

 

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

Διαβάστε περισσότερα για τη σειρά, εδώ.