Η ιστορία που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να συγκινηθούν

Η ιστορία που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να συγκινηθούν

Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Μια δυνατή αλλά εξωπραγματική φιλία. Όταν η αγάπη ξεπερνά τα όρια της φύσης. Μια δυνατή σχέση ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και τα αφεντικά του.

Το 1969, δυο φίλοι είδαν ένα νεογέννητο λιονταράκι στο κατάστημα “Harrod” και αποφάσισαν να το αγοράσουν! To αποκαλούσαν Κριστιάνο και ζούσαν όσο τρελό και εάν ακούγεται στο ίδιο διαμέρισμα σε περιοχή του Λονδίνου. Το αγάπησαν και τους αγάπησε και αυτό. Το λιοντάρι ξεπέρασε τα ένστικτα του και συνυπήρξε αρμονικά μαζί τους.

Οι ίδιοι γνώριζαν πως δεν θα έμεναν για πάντα μαζί αφού έπρεπε να επιστρέψει κάποτε στο φυσικό του περιβάλλον, έτσι το πήγαν σε ζωολογικό κήπο στην Αφρική. Όσο ήταν μαζί έκαναν όλες σχεδόν τις δραστηριότητες. Βγήκαν σε εκπομπές ενώ γράφτηκε και βιβλίο για την παράξενη αυτή φιλία. Ο αποχωρισμός ήταν δύσκολος για όλους αλλά αναγκαίος.

Εκεί ο Κριστιάνο απέκτησε οικογένεια αλλά έγινε και αρχηγός της αγέλης. Μετά από έναν χρόνο οι δυο φίλοι αποφάσισαν να συναντήσουν τον παλιό τους φίλο. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου τους ανέφεραν πως ήταν πλέων ένα δυνατό λιοντάρι και αποκλείεται να τους θυμόταν. Ήταν πια ένα πραγματικό λιοντάρι. Οι ίδιοι ρίσκαραν όμως! Με το που τους είδε, αμέσως τους θυμήθηκε δείχνοντας πάλι την αγάπη που τόσα χρόνια αυτοί του πρόσφεραν. Μάλιστα ο Κριστιάνο έφερε μαζί και την σύζυγο του για να την συστήσει στους καλούς του φίλους.

Δείτε το video