Η Μάγισσα: Η νέα σειρά του ANT1 που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό

i-magisa-seira

Η νέα σειρά του ANT1, “Η Μάγισσα”, είναι μια παραγωγή που κόστισε περίπου 10.000.000 ευρώ και έχει ήδη κερδίσει την προσοχή του κοινού με τον εντυπωσιακό της τρέιλερ. Η υπόθεση της σειράς μας ταξιδεύει στη Μάνη του 1817, μια εποχή που οι Έλληνες προετοιμάζονταν για την Επανάσταση κατά του τουρκικού ζυγού.

Δύο ισχυρές οικογένειες, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, βρίσκονται στο επίκεντρο της ιστορίας, χωρισμένες από μια μακροχρόνια βεντέτα. Ωστόσο, οι ανάγκες της εποχής τις οδηγούν στην απόφαση να κάνουν ανακωχή και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον επαναστατικό αγώνα. Η συμφιλίωση επισφραγίζεται με το γάμο των παιδιών τους. Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου τους εγγονιού, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια της οικογένειας το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι. Όλοι την κατηγορούν για το θάνατό του, υποστηρίζοντας ότι είναι μάγισσα.

Η σειρά προβλέπεται να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, με συνολικά 60 επεισόδια. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο για μια δεύτερη σεζόν. Το σενάριο υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρης Χαρίτος. Πρωταγωνιστούν η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, η Κατερίνα Λέχου, ο Νίκος Ψαρράς, ο Τάσος Νούσιας, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Άρης Νινίκας, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και ο Θεοδόσης Φυλακτός.

Η σειρά “Η Μάγισσα” αναμένεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές της τηλεοπτικής σεζόν, με εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ιστορία που θα καθηλώσει το κοινό.