Μυστηριώδης Ιερέας εμφανίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, βοήθησε το θύμα και εξαφανίστηκε

Μυστηριώδης Ιερέας εμφανίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, βοήθησε το θύμα και εξαφανίστηκε

Μυστήριο στις Η.Π.Α. Ένας μυστηριώδης ιερέας εμφανίστηκε την ώρα του ατυχήματος, βοήθησε το θύμα και μετά εξαφανίστηκε.

Το τηλεοπτικό κανάλι KHQA-TV, ανέφερε πως την Κυριακή συνέβη σοβαρότατο ατύχημα έπειτα από μετωπική. Ο 26χρόνος Aaron Smith χτύπησε την 16χρονη Katie Lentz. Η ίδια ήταν εγκλωβισμένη μεταξύ του καθίσματος και του τιμονιού. Είχε περάσει ήδη μια ώρα προσπάθειας απεγκλωβισμού χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Τότε η Lentz είπε στα συνεργεία διάσωσης να προσευχηθούν για αυτήν. Σύμφωνα με μαρτυρίες ένας Ιερέας εμφανίστηκε από το πουθενά. Όλοι ένιωσαν μια απίστευτη ηρεμία.

“Ήρθε και πλησίασε την ασθενή, και έφερε μια προσευχή”, δήλωσε στο KHQA-TV ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του New London, Raymond Reed. «Ήταν ένας καθολικός ιερέας που είχε λάδι χρίσματος μαζί του. Μια αίσθηση ηρεμίας ήρθε από πάνω της, και σε εμάς επίσης.”

Ο ιερέας τους είπε πως θα πρέπει να ηρεμήσουν και πως θα καταφέρουν να την απεγκλωβίσουν, έτσι και έγινε. Όταν πήγαν να τον ευχαριστήσουν ο Ιερέας είχε εξαφανιστεί. Εάν είχε φύγει σίγουρα θα τον έβλεπαν, διότι ο δρόμος είχε αποκλειστεί από το ένα τέταρτο του μιλίου κατά τη διάρκεια της διάσωσης.

Ο ιερέας ακόμα αναζητείται…