Ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα υπάρχει και δεν είναι πολιτικός!

Ο ηγέτης που θα λυτρώσει την Ελλάδα


Ο άνθρωπος που θα λυτρώσει την Ελλάδα ζει ανάμεσα μας και φυσικά δεν είναι πολιτικός! Οι συνθήκες είναι αυτές που θα κάνουν τους πολίτες να τον αναδείξουν…

Όποιος είχε την τύχη να γνωρίσει τον γέροντα Παίσιο τον Κριτικό, αμέσως κατάλαβε το επίπεδο και το πνευματικό του έργο. Η Ελλάδα πλέων είναι σαν ένα σκισμένο πουκάμισο. Είμαστε ένας λαός σαν τα πρόβατα, χωρίς αφεντικό, που δεν μπορούσε πλέων να διαχωρίσουμε το κακό από το καλό.

Οι υπηρέτες του κακού είναι οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες πολιτικοί που με τα όσα κάνουν καταστρέφουν τον λαό. Ο Έλληνας έπεσε θύμα του χρήματος και της ζωής δίχως νόημα. Πρέπει να πολεμήσουμε για εμάς, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν.

Πρέπει να μετανοήσουμε γιατί οι πολιτικές μας επιλογές μας έφεραν σε αυτή την θέση. Εάν δεν αλλάξουμε την ελληνική Βουλή, το έθνος μας θα χαθεί. Η στήριξη προς τους μετανάστες είναι σκόπιμη με στόχο τον εξαφανισμό μας.

Στην συνεχή πτώση του Έλληνα φταίει το κουτί που έχουμε στα σπίτια μας και θα πρέπει να σταματήσουμε να παρακολουθούμε. Από εκεί ξεκινά η ειδωλολατρία… Πόλεμος θα έρθει αλλά οι Έλληνες κουβαλούν την ευλογία του Θεού.

Η Τουρκία θα αφανιστεί. Πολλοί από αυτούς θα γίνουν Χριστιανοί. Ο Ηγέτης έρχεται από το Θεό. Χριστιανός ορθόδοξος, ένα άτομο που θα ενώσει τους Έλληνες.

πηγή: Κ. Αρχόντης. volcanotimes.com