Υπάλληλος του Praktiker στο Αιγάλεω κρεμάστηκε γιατί έχασε την δουλειά του

Υπάλληλος του Praktiker στο Αιγάλεω κρεμάστηκε γιατί έχασε την δουλειά του

Απαγχονισμένος βρέθηκε υπάλληλος του Praktiker στο Αιγάλεω γιατί δυο ημέρες πιο πριν έχασε την δουλεία του…

Άλλος ένας άνθρωπος χάθηκε εξαιτίας της κρίσης, η οποία δεν μας βλέπει ως ανθρώπους αλλά ως αριθμούς… Το τραγικό συμβάν συνέβη πριν τρεις εβδομάδες αλλά παρέμεινε μυστικό. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι συνάδελφοι του άτυχου 49χρονου η εταιρεία δεν κάλυψε τα έξοδα έτσι ώστε να μην δείξει πως νιώθει τύψης σχετικά με αυτό που έγινε!

Αναλυτικότερα, ο 49χρονος ΣΒ, υπάλληλος του Praktiker στο Αιγάλεω, αναγκάστηκε να υπογράψει την παραίτηση του, για να μην φανεί ως απόλυση, σύμφωνα με τους συναδέλφους του. Η αναγκαστική παραίτηση ήταν ο τρόπος να τον τιμωρήσουν διότι στον χώρο της ευθύνης του βρέθηκε ανοιχτή συσκευασία. Οι σεκιούριτι τον οδήγησαν στο γραφείο διευθύνσεων αφήνοντας να αιωρείται πως ίσως εκλεψε!

Ο άτυχος άντρας όπως ήταν φυσικό ένιωσε πως θίχτηκε αφού στα 12 χρόνια εργασίας του δεν είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα. Η παραίτηση του υπογράφει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 1 Φεβρουαρίου.

Η κηδεία του έγινε με χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους συναδέλφους του. Οι συνάδελφοι του και προπαντός οι σεκιούριτι θα οδηγηθούν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού.

Εκπρόσωποι σωματίων του ιδιωτικού τομέα καταγγέλλουν πως το σκηνικό στην συγκεκριμένη εταιρεία (Prakiker) θυμίζει κάτεργο… Οι συνάδελφοι του αναφέρουν πως ο ΣΒ είχε υπογράψει την ατομική σύμβαση, πράγμα που φανερώνει πως ο άντρας δεν ήθελε να χάσει την δουλειά του.