Ιράκ: Ήρθε το τέλος των Χριστιανών! Δείτε τι σοκαριστικό κάνουν οι Ισλαμιστές

 Ήρθε το τέλος των Χριστιανών

Οι Τζιχαντιστές αντάρτες έδωσαν τελεσίγραφο στις οικογένειες που ασπάζονται τον Χριστιανισμό, να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν…

Μάλιστα το Ισλαμικό κράτος πήρε όλα τα χρήματα, τα αυτοκίνητα και ότι άλλο περιουσιακό στοιχείο είχαν οι Χριστιανοί, πριν τους ανακοινώσει ότι πρέπει να φύγουν. Δήλωσε Ιερέας στην εφημερίδα Figaro.

Με μεγάφωνα οι ισλαμιστές ανήγγειλαν πως εάν οι Χριστιανοί δεν γίνουν Μουσουλμάνοι ή αν δεν φύγουν, τότε θα εκτελεστούν! Στα σπίτια των Χριστιανών μάλιστα έγραψαν ένα Ν που «σημαίνει» Ναζωραίος, ένας Όρος που χρησιμοποιούν για να ντροπιάσουν τους Χριστιανούς.

Οι Χριστιανοί στο Ιράκ είναι 2%. Μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσείν, ο αριθμός των Χριστιανών μειώθηκε τρομερά λόγω της βίας και της τρομοκρατίας.

Οι Χριστιανοί στο Ιράκ είναι 2%

Μετά την κατάληψη της πόλης Μοσούλη από τους Τζιχαντιστές, οι Χριστιανοί έφυγαν όλοι πηγαίνοντας σε γειτονική πόλη και άλλοι σε μοναστήρια αφήνοντας τα πάντα πίσω τους. Ο αρχιεπίσκοπος Κοσμούσα, δηλώνει πως οι Χριστιανοί Χαλδαίοι, Σύριοι, Νεστόριοι και Αρμένιοι, έχουν αποδεκατιστεί.

Ο Γενικός γραμματέας του ΟΗΕ καταδίκασε τις πράξεις αυτές, δηλώνοντας πως αυτό που κάνουν οι ισλαμιστές είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

πηγή: iefimerida.gr