Κάποτε έψαχνε στα σκουπίδια και τώρα έχει την δική της εταιρεία! Δείτε πως τα κατάφερε

Κάποτε έψαχνε στα σκουπίδια και τώρα έχει την δική της εταιρεία

Η Sophia Amaruso κάποτε πεινούσε και έψαχνε στα σκουπίδια για να μπορέσει να φάει κάτι και να επιβιώσει. Είχε φτάσει σε σημείο να κλέβει από καταστήματα.

Σήμερα είναι 30 χρονών και είναι επιχειρηματίας. Είναι αυτοδημιούργητη και η περιουσία της αγγίζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Ξεκίνησε πουλώντας βιντάτζ ρούχα στο e-bay και τώρα έχει την εταιρεία που ονομάζεται Nasty Gal. Για αυτήν εργάζονται πλέων 350 άτομα και έχει 550.000 πελάτες την ημέρα!

Έγραψε βιβλίο για το πώς τα κατάφερε, λέγοντας πως τα χρήματα είναι καλύτερα να βρίσκονται στην τράπεζα παρά στα πόδια σου!

Η ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη. Στα 9 τα διαπιστώθηκε πως πάσχει από το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής ενώ στα 16 της έπαιρνε είδη το «χάπι της χαράς». Έψαχνε για δουλειά, έβρισκε αλλά δεν άντεχε για πάνω από δυο εβδομάδες…

Όταν την έπιασαν να κλέβει αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της. Αγόρασε ένα βιβλίο που έλεγε πως όλοι μπορούν να τα καταφέρουν και περπατούσε χιλιόμετρα για να αγοράσει ρούχα από δεύτερο χέρι σε τιμή ευκαιρίας. Εκμεταλλεύτηκε τα social Media και εκεί αρχικά αναζητούσε πελάτες.

Είχε βρει ήδη τα μοντέλα της μέσα από το ιντερνέτ και τις πλήρωνε δίνοντας μπέρκερ! Ήξερε να κατατροπώσει τους ανταγωνιστές της και σιγά σιγά η δουλειά της ανέβαινε… Πουλούσε ρούχα στο ebay αλλά μετά την έδιωξαν από εκεί λόγω κάποιου καβγά.

Αγόρασε ένα domain και έφτιαξε την δική της ιστοσελίδα για να πουλά τα ρούχα. Έγινε λοιπόν επιχειρηματίας. Η δουλειά της ήταν τόσο πολύ που έπρεπε να προσλαμβάνει συνεχώς προσωπικό και να ανοίγει νέα γραφεία…