Έφτιαξε καταφύγιο αδέσποτων και θέλουν να βγάλουν τα σκυλιά στο δρόμο

Έφτιαξε καταφύγιο αδέσποτων Ο Αλέξανδρος Ηλιάδης από το Ηράκλειο Κρήτης, έφτιαξε από το μηδέν καταφύγιο για τα αδέσποτα και τώρα απαιτούν να βγάλουν έξω στο δρόμο και πάλι τις ψυχές αυτές.

Διαδικτυακή κοινοποίηση Avaaz

 

https://secure.avaaz.org/el/petition/Dikastirio_stin_kriti_Na_afisoyn_ton_alexandro_isyho/

 

Στο καταφύγιο του βρίσκουν θαλπωρή άστεγοι, αλλά και τα αδέσποτα της περιοχής.

Πριν λίγο καιρό είδε στο δρόμο έναν άστεγο. Σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζουν στο δρόμο. Και έφτιαξε μια αποθήκη για να ζήσει ο άστεγος.

Δείτε τι έγραψε αυτός ο άνθρωπος λίγες ώρες πριν στο προφίλ του στο Facebook το οποίο σας παραθέτουμε

https://www.facebook.com/DREAMSSHELTER/

«Αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι να βγουν τα σκυλιά μου στο δρόμο θα πάω μαζι τους, τουλάχιστον ξέρω πως έτσι τα περισσότερα από αυτά αν όχι όλα δεν θα απομακρυνθουν από δίπλα μου ακόμα και στο δρόμο ιδικά αυτά με αναπηρία και τα αρρωστα . Τους έσωσα την ζωή , είμαι ο πατέρας τους και αυτά τα παιδιά μου. Όσο αφορά το χωράφι που έφτιαξα έχω ζητήσει από το αστεγο που φιλοξενω να φέρει και τους φίλους του που μένουν στο δρόμο , υπάρχει αυτό το μικρό σπίτι εδώ και μια σομπα να περάσουν το χειμώνα . Αν πάλι δεν τα καταφέρουν στο δρόμο περιττό να πω ότι θα τα ακολουθήσω όπου και αν πάνε, 1000 φορές μαζί τους .»

«Όταν ξεκίνησα αυτήν την σελίδα πριν 1 χρόνο οι φιλοζωικες εδώ άρχισαν να μου κάνουν μηνύσεις, καταγγελίες και πολύ ψυχολογικό πόλεμο μαζί με απειλές. Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη φιλοζωικη εδώ και η δικηγόρος τους μου είπε θα σε πατήσω κάτω ήρθες εσύ σκατο να μπεις στο δρόμο μας. Δεν το κρύβω ότι φοβόμουν όμως το είχα πάρει απόφαση θα βοηθήσω τα σκυλιά μου η θα χαθώ στην προσπάθεια.»

Γιατί τέτοια αντίδραση από τις φιλοζωικές; Πoιος δικαστής θα λάβει μια τέτοια σκληρή απόφαση;