Καταγγελία – Με κυνηγούν γιατί βοηθώ και προωθώ την Χριστιανοσύνη

Καταγγελία Σοκ από τον ιερέα του λαού – Με κυνηγούν γιατί βοηθώ και προωθώ την Χριστιανοσύνη

Καταγγελία
Σοκ από τον Ιερέα του λαού, Χριστόφιλο
Γεωργόπουλο. Σε κείμενο του στο Facebook
καταγγέλλει έναν ανελέητο
πόλεμο εις βάρος του.Τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τον χλεύαζαν γιατί απαρνιόταν τα φιλοδωρήματα έπειτα από τελετές. Ο Ιερέας με τους χιλιάδες φίλους στο Facebook κάνει λόγο για πόλεμο εις βάρος του… προωθεί την χριστιανοσύνη, βοηθά τους φτωχούς και έχει επικοινωνία με το λαό, πράγμα που όπως φαίνεται δεν αρέσει καθόλου στους υψηλά ιστάμενους…

“ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 7 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΛΗΡΙΚΟΣ.ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ, Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΟΣ ΙΕΡΕΑΣ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΑ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Κ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΚ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΓΙΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΡΝΙΟΜΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΟΠωΣ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΙΣΜΟ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΥΣΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΗΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΛΕΓΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΑΝΗΠΑΝΤΡΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΟΣΗ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΨΕΥΘΥΗΚΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ, ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ, Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ… ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΝΩ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ.

ΟΜΟΣ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΘΕΕ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΔΩ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΟΡΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ. ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ “

Πηγή: Facebook