Καταιγίδα – Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha

Καταιγίδα - Η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha

Καταιγίδα, η νέα καθημερινή ελληνοκυπριακή σειρά, η οποία θα προβληθεί από τον Alpha.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το κανάλι σκοπεύει να βγάλει τη δική του ελληνοκυπριακή τηλεοπτική σειρά, με τον Γιώργο Μουσκοβία να υπογράφει το σενάριο. Η σειρά θα προβληθεί αρχικά από το «sigma» ενώ η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει στις 14 Σεπτέμβρη.

Όσον αφορά τον Alpha, σκοπεύει να την προβάλει στην απογευματινή του ζώνη, αλλάζοντας τον προγραμματισμό του «Άκου τι είπαν».

Τι θα δούμε όμως στη σειρά «Καταιγίδα»;

Τέσσερις φίλοι, ο Ορέστης, ο Παύλος, ο Γιώργος και ο Αλέξης. Η ιστορία ξεκινά με την επιστροφή του Αλέξη από το εξωτερικό. Ο Ορέστης είναι με την Ελπίδα και κάνουν προσπάθειες να αποκτήσουν ένα παιδί. Παθαίνει όμως ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή και θα πρέπει μέσα σε 24 ώρες να λάβει αποφασίσεις για τη ζωή του.

Ο Παύλος αποφασίζει να διεκδικήσει την Ελπίδα, η οποία είναι η αρραβωνιαστικιά του Ορέστη. Οι δυο νέοι ήταν μαζί πριν λίγα χρόνια και τώρα η αγάπη τους φούντωσε και πάλι με απρόσμενες συνέπειες. Ο Γιώργος ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να βρει την Έλενα, τη γυναίκα της ζωή του η οποία τον εγκατέλειψε πριν τέσσερα χρόνια χωρίς να του πει γιατί. Η Έλενα έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Ο Ορέστης αποφασίζει να βρει τη Ζώη, τη γυναίκα που δεν ξεπέρασε ποτέ και για χάρη της αναγκάστηκε να ζητήσει παρηγοριά στην Ελπίδα.

Οι τέσσερις καλοί φίλοι θα θελήσουν να αλλάξουν την πορεία της Ζώη τους, ζώντας σαν να μην υπάρξει αύριο. Δεν τους νοιάζουν οι όποιες συνέπειες, οι οποίες θα φέρουν μεγάλη τρικυμία στη ζωή τους.