Εντολή Κίσσινγερ στον Τσίπρα – Αφόπλισε γρήγορα τους Έλληνες

Εντολή Κίσσινγερ στον Τσίπρα - Αφόπλισε γρήγορα τους Έλληνες Εντολή Κίσσινγερ στον Τσίπρα – Αφόπλισε γρήγορα τους Έλληνες. «Τhey must be undone!Πρέπει να τους ξεκάνουμε!», φέρεται να είπε ο Κίσσινγερ στη σύσκεψη των Ιλουμινάτι στις 7 Μαρτίου.
Τις εντολές όμως αυτές δεν φαίνεται να τις μαθαίνουν οι γάτοι της πληροφόρησης για να ενημερώσουν και τους Έλληνες πολίτες.

«Από πολύ έγκυρες πηγές λοιπόν και διασταυρωμένες, έχει δοθεί εντολή στην Κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα στην ψήφιση νόμου, με σκοπό να αφοπλιστούν οι Έλληνες, για να μην μπορούν να προβάλουν ουδεμία αντίσταση, στην σχεδιασμένη επίθεση των λαθρο- Ισλαμιστών.

Όπως καταλαβαίνετε θέλουν να μας παραδώσουν σαν ανυπεράσπιστα αρνιά σε σφαγή. Στην αιτιολογία τους βέβαια θα λένε το ακριβώς αντίθετο. Θα λένε, πως ο αφοπλισμός γίνεται, για να προστατέψουν τους …… “πρόσφυγες” από ενδεχόμενη “εξέγερση” των Ελλήνων, και αν χρειαστεί θα “βοηθήσει” σ’ αυτό, κάποια …….. σχεδιασμένη προβοκάτσια.

Έχει ενημερωθεί, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και όλες σχεδόν οι κατά τόπους Αστυνομικές διευθύνσεις, πως έρχεται νομοσχέδιο αφοπλισμού των Ελλήνων»

πηγή