Κόρη πρώην υφυπουργού χαρακτήρισε την Ελληνική σημαία…

Κόρη πρώην υφυπουργού χαρακτήρισε την Ελληνική σημαία που υψώθηκε στα Ελγίνεια ως  Εθνική Βλαχιά.

Φυσικά και χαρακτηρίζεται ως προκλητική η δήλωση της κόρης του πρώην υφυπουργού Θεόδωρου Κοτσώνη. Εθνική βλαχιά, η Ελληνική σημαία που υψώθηκε από μαθητές της Κορίνθου στο Βρετανικό μουσείο στα πλαίσια επίσκεψης του.

Ονομάζεται Ηλέκτρα Κοτσώνη, ζει στο Λονδίνο και είναι δημοσιογράφος. Όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές από την Κόρινθο επισκέφτηκαν το Λονδίνο και συγκεκριμένα το Βρετανικό Μουσείο και ύψωσαν την Ελληνική σημαία, προς τιμήν της χώρα μας.

Το γεγονός αυτό από ότι φαίνεται την πρόσβαλε και άμεσα μέσα σε άρθρο της στην εφημερίδα Lifo, ανέφερε “ Μεγαλύτερη βλακεία από το να ανοίξουν τη σημαία μπροστά στα μάρμαρα δεν βρήκαν να σκεφτούν;» έγραψε και συνέχισε: «Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ οτι εν μέσω της όλης καταπίεσης και της Χρυσής Αυγής που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα σήμερα, δύο εκπαιδευτικοί (δύο άνθρωποι δηλαδή που η πολιτεία τους έχει εμπιστευτεί ένα σωρό εύπλαστων εγκεφάλων και προσωπικοτήτων) δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο να κάνουν στο Λονδίνο με τους μαθητές τους από το να διαφημίσουν την Eθνική μας βλαχιά”.
Τα σχόλια δικά σας.