Ο κόσμος αρχίζει να αποχαιρετά σταδιακά τον Σουμάχερ – Ποια η κατάσταση τώρα;

Ο κόσμος αρχίζει να αποχαιρετά σταδιακά τον Σουμάχερ

Ο πρώην επικεφαλής γιατρός του Σουμάχερ αναφέρει πως υπάρχουν σοβαρά κενά ως προς την φροντίδα του και πως ο κόσμος αρχίζει σιγά – σιγά να τον αποχαιρετά.

Ο Γκάρι Χαρτστέιν, πρώην επικεφαλής γιατρός του Σούμι, δήλωσε πως αυτά τα κενά μπόρεσαν να επιδινόσουν την κατάσταση της υγείας του, όμως δεν αναφέρει τον λόγο αυτής της ιατρικής κακοδιαχείρισης…

Η κακή διάγνωση ως προς τις συνέπειες στην υγεία του Σουμάχερ κάνει τους γιατρούς να πιέζουν την οικογένεια του, ώστε να τον στείλουν σε μια ιδική κλινική για μακροχρόνια σε κώμα ανθρώπους. Βρίσκεται στην 87 ημέρα νοσηλείας και δεν υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης. Μάλιστα όσο περνά ο καιρός τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνει καλύτερα ο Σουμάχερ.

Πιστεύει πως ο κόσμος ίσως μπορεί να αρχίζει να προετοιμάζεται σταδιακά για το χειρότερο σενάριο, καθώς ο πρωταθλητής ήταν αγαπητός. Οι νευροχειρούργοι παγκοσμίως πιστεύουν πως η κατάσταση του είναι πολύ χειρότερη από αυτή που παρουσιάζουν στα δελτία τύπου.

Μάλιστα γερμανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν πως η γυναίκα του έχει ήδη ενημερωθεί από τους γιατρούς πως ο άντρας της πολύ πιθανών να μείνει για όλη του την ζωή έτσι… Μόνο ένα θαύμα μένει πια…

πηγή: Daily Mail