Μάθε τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες

Μάθε τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες

Ποια μέρα γεννήθηκες; Δες πως η ήμερα που γεννήθηκες επηρεάζει την ζωή σου και ποια χαρακτηριστικά έχεις λάβει.

Εάν γεννήθηκες Δευτέρα, έχεις σίγουρα ένα πολύ γλυκό και όμορφο πρόσωπο αφού η Δευτέρα έχει κυβερνήτη την Σελήνη. Είσαι ρομαντικός και σου αρέσει να ονειρεύεσαι. Μελαγχολείς πολύ εύκολα αφού ακόμα και τα πιο ασήμαντα πράγματα σας επηρεάζουν. Νευριάζεις πάρα πολύ εύκολα.

Εάν γεννήθηκες την Τρίτη τότε είσαι πολύ ενεργητικός άνθρωπος αφού η συγκεκριμένη είναι η ημέρα του Άρη. Έχεις επιμονή και αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου. Είσαι καλοπροαίρετος και αγαπάς πολύ τους γύρω σου. Πότε δεν θα δείξετε ότι πληγωθήκατε από κάτι ή κάποιον αφού είστε πολύ εγωιστές.

Εάν γεννήθηκες Τετάρτη τότε δεν βασίζεσαι στο συναίσθημα αλλά πιο πολύ αποφασίζεις με την λογική. Είναι η ημέρα του Ερμή για αυτό είσαι πολύ έξυπνος και πολυμήχανος. Σκέφτεσαι συνέχεια και μπορείς να γίνεις ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.
Εάν γεννήθηκες Πέμπτη έχεις προστάτη τον Δια. Αυτό θα σου φέρει μια υπέροχη και γεμάτη ζωή με κάθε είδους απόλαυση όπως χρήματα, ταξίδια, γνώσεις, κ.α. Ξέρεις πως να τα καταφέρεις σε όλους τους τομείς. Είσαι πολύ αγαπητός και πολύ καλός σαν φίλος. Αγαπάς κάθε είδους σπορ.

Εάν γεννήθηκες Παρασκευή έχεις σύμμαχο την Αφροδίτη. Έτσι είσαι ευαίσθητος. τρυφερός και δοτικός. Όλοι σε συμπαθούν πολύ εύκολα. Αγαπάς την μουσική και το θέατρο. Ότι αποφασίσεις να κάνεις σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Εάν γεννήθηκες Σάββατο ο Κρόνος θα σου έχει δώσει υπευθυνότητα και είσαι εργατικός. Ξεχνάς να … ζήσεις αφού στόχος σου είναι πάντα η δουλειά. Είσαι πολύ καλότυχος στον ερωτικό τομέα.

Εάν γεννήθηκες Κυριακή τότε έχεις πάρει τα χαρακτηριστικά του Ήλιου. Λάμπεις από καλοσύνη και είσαι ιδιαίτερα μεγαλόψυχος. Είσαι ειλικρινής και πολλοί θα σε χαρακτήριζαν ως ο “ Τέλειος Τύπος” . Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος.