Ματωμένο φεγγάρι τη Μεγάλη Τρίτη – Τι συμβολίζει αυτό κατά τους Χριστιανούς

Ματωμένο φεγγάρι τη Μεγάλη Τρίτη


Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο θα συμβεί στον ουρανό την Μεγάλη εβδομάδα, με το ματωμένο φεγγάρι να προσελκύει το ενδιαφέρον των επιστημόνων και των απλών πολιτών.

Θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη σελήνης. Θα είναι η πρώτη από της 4 που θα συμβούν στους επόμενους μήνες. Το φεγγάρι θα αλλάξει χρώμα και θα γίνει ασυνήθιστο! Σύμφωνα με την NASA θα βαφτεί κόκκινο. Γιατί αποκτά όμως αυτό το χρώμα; Διότι κατά την διάρκεια της έκλειψης το φεγγάρι περνά μέσα από την γήινη σκιά…

Σύμφωνα πάντα με τη NASA είναι πάρα πολύ σπάνιο να συμβούν 4 σεληνιακές εκλείψεις την ίδια χρονολογία! Τι συμβολίζει όμως το “Ματωμένο φεγγάρι” για τους Χριστιανούς και ποιες οι προφητείες;

Κατά τους Χριστιανούς το γεγονός αυτό είναι σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας. Στην Παλιά Διαθήκη, ο Ιωήλ προφήτης, γράφει: Ο ήλιος θα γίνει σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα.

Επίσης κατά τις τρεις “τετράδες” εκλείψεις της Σελήνης συνέβησαν συνταρακτικά για την ιστορία γεγονότα. Το 1493 έγινε ο διωγμός των Εβραίων από την Ιερά εξέταση της Ισπανίας, έτσι η πληθυσμιακή κατανομή της Ευρώπης άλλαξε… Το 1949 ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ και το 1967, έγινε ο πόλεμος μεταξύ Αραβίας και Ισραήλ.