Μπρούσκο – Η Μελίνα γεννάει κόρη με σοβαρές επιπλοκές

Μπρούσκο - Η Μελίνα γεννάει κόρη με σοβαρές επιπλοκές - Η στιγμή της γενναςΗ Μελίνα γεννάει κόρη με σοβαρές επιπλοκές – Καρέ – καρέ η γέννα

Η Μελίνα αν και βρίσκεται τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης παρουσιάζει έντονους πόνους και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ο Αχιλλέας πανικοβάλλεται με τους έντονους πόνους της Μελίνας και ζητά να βρει τον Θεοδόση, τον γιατρό, δεν βρίσκει όμως το κινητό του και πανικοβάλλεται ακόμα περισσότερο. Ο Ματθαίος και η Δήμητρα λένε στον Αχιλλέα να την μεταφέρει γρήγορα στο νοσοκομείο, το ίδιο τον συμβουλεύει και ο γυναικολόγος.

Η Αχιλλέας είναι έξαλλος με τον γιατρό και τον βουτάει με νεύρα και τον ρωτά που ήταν, ενώ η Μελίνα υποφέρει. Ο γιατρός τότε του αποκρίνεται πως η Μελίνα γεννάει και πως εάν αυτός δεν ηρεμίσει, θα τον βάλει μέσα να δει τον τοκετό.

Η Μελίνα βλέπει τον Αχιλλέα στο δωμάτιο και κλαίγοντας από τους πόνους τον ρωτάει ένα όλα πάνε καλά και εάν το παιδί τους θα έχει πάρει το κατάλληλο βάρος. Ο Αχιλλέας δεν αντέχει να βλέπει την Μελίνα να πονάει και φωνάζει στον γιατρό να κάνει κάτι αμέσως για να μην πονάει η γυναίκα του. Ο γιατρός εξαγριώνεται και το πετάει έξω από το δωμάτιο.

Οι ώρες περνούν και η Μελίνα δεν έχει γεννήσει ακόμα. Ο γιατρός πρέπει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη γέννα, καθώς η Μελίνα γεννάει πρόωρα, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και τον Αχιλλέα που μπαινοβγαίνει στον θάλαμο. Ο γιατρός που δεν αντέχει άλλον τον Αχιλλέα του λέει να μείνει στο πλευρό της γυναίκα του, ενώ αποφασίζει να προσχωρήσει σε καισαρική, καθώς η Μελίνα πονάει πολύ και το παιδί δεν καταλαβαίνει.

Ο Αχιλλέας παθαίνει κρίση πανικού βλέποντας την γυναίκα του να υποφέρει. Ο Αχιλλέας κάνει χειρότερα από την Μελίνα, ενώ αυτή του ζητά να ηρεμίσει καθώς την πανικοβάλει.

tv24