Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 1-2-3-4

Μετά τη φωτιά - Επεισόδιο 1-2-3-4

Μετά τη φωτιά. Δείτε το επεισόδιο 1-2-3-4, όπως θα προβληθούν από τον Alpha αυτή την εβδομάδα.

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 1

Η Ειρήνη, μια νεαρή και ενθουσιώδης δικηγόρος, μαζί με τον Αλέξανδρο, τον αγαπημένο της, διοργανώνουν μια εκδήλωση με σκοπό την υποστήριξη γυναικών που έχουν υποστεί κακοποίηση. Η Ανθή, μια παλιά φίλη της Ειρήνης, που πρόκειται να παντρευτεί και να αφήσει την Αθήνα, είναι παρούσα, γεμάτη χαρά και ανυπομονησία για το μέλλον της. Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα, ξαδέρφη της Ειρήνης, βλέπει την εκδήλωση ως μια ευκαιρία να δραπετεύσει από τον επιθετικό της σύζυγο, Άρη, και να ξεκινήσει μια νέα ζωή με την κόρη της.

Όμως, μια απρόσμενη φωτιά στον χώρο της εκδήλωσης φέρνει τραγικές συνέπειες, αλλάζοντας δραματικά τις τροχιές των ζωών των τριών γυναικών, προκαλώντας ανατροπές και αναζητήσεις στις επιλογές και τις αξίες τους.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 2

Η πυρκαγιά στον χώρο της εκδήλωσης είναι ένας απρόσμενος χάος που παρασύρει όλους τους παρευρισκόμενους σε μια αγωνία για επιβίωση και διάσωση. Η Ειρήνη, παρά την αδυναμία της, προσπαθεί να βρει τον Αλέξανδρο, ενώ η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να κρατήσει την κόρη της μακριά από τον εκδικητικό Άρη.

Ο Άρης, αγνοώντας την πραγματική κατάσταση, πιστεύει ότι η Ιωάννα είναι ακόμη μέσα στο καίοντα κτήριο και, παρά τον πόνο και την οργή του, εισέρχεται στις φλόγες για να τη βρει. Η Ανθή και η Μάνια, παγιδευμένες, προσπαθούν να βρουν έναν διέξοδο, ενώ η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή.

Στο υπόγειο, ο Οδυσσέας αντιμετωπίζει τον τρόμο του πυρός, προσπαθώντας να βρει μια έξοδο και να σώσει τη ζωή του. Η Σοφία, παρά την απώλεια της συνείδησης της Ειρήνης, προσπαθεί να την βγάλει έξω, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να συγκρατήσει τον πόνο και τον φόβο της για τον Αλέξανδρο.

Σε αυτό το σκηνικό χάους και απελπισίας, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πιο σκληρές πραγματικότητες και τις πιο βαθιές τους φοβίες. Κάθε ένας από αυτούς θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές τους μάχες, ενώ ταυτόχρονα παλεύουν για να επιβιώσουν από μια καταστροφή που θα αφήσει το σημάδι της στις ζωές τους για πάντα.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς

 

Eπεισόδιο 3

Η Ειρήνη, παρά τον πόνο και την απώλεια, είναι αποφασισμένη να φέρει τον Αλέξανδρο ενώπιον της δικαιοσύνης, πιστεύοντας ότι η δράση του οδήγησε στον τραγικό θάνατο της Ανθής. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, αρνείται να αποδεχτεί τον θάνατο της Ιωάννας, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή μέσα του και αναζητώντας απεγνωσμένα απαντήσεις.

Η Ιωάννα, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον εφιάλτη της παλιάς της ζωής, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τον Άρη. Ο Νίκος, παρά τον κίνδυνο, είναι αποφασισμένος να τη βοηθήσει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες.

Η Φαίδρα, που έχει την Ανθή στο σπίτι της, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απρόσμενη κατάσταση όταν η Ανθή συνέρχεται και ανακαλύπτει την αλήθεια. Η Ανθή, παρά την αδυναμία και τον φόβο της, προσπαθεί να δράσει, να διορθώσει τα λάθη και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη φωτιά και την προδοσία.

Καθώς η αστυνομία αναζητά απαντήσεις και οι σχέσεις των χαρακτήρων δοκιμάζονται, τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται, οδηγώντας σε μια αλυσίδα γεγονότων που θα αλλάξει τις ζωές όλων για πάντα. Κάθε χαρακτήρας θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών τους.

 

Eπεισόδιο 4

Ο Άρης, απελπισμένος και οργισμένος, αρχίζει να αναζητά απαντήσεις, πιέζοντας τη Φαίδρα και όποιον άλλον μπορεί να του προσφέρει πληροφορίες για την Ιωάννα. Η Ειρήνη, αντιμετωπίζοντας τον πόνο και την κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης, προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, αλλά η πίεση αρχίζει να την καταβάλλει.

Ο Νίκος, με το αποκαλυπτικό του άρθρο, προκαλεί την οργή του Αλέξανδρου, ο οποίος αποφασίζει να τον τιμωρήσει, θέτοντας όμως τον εαυτό του σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο και εκθέτοντας τις δικές του αδυναμίες και ενοχές. Η Ειρήνη, επισκεπτόμενη τον καμένο χώρο, βρίσκει τον Οδυσσέα και μια αναπάντεχη συνάντηση αναδεικνύει νέες αλήθειες και αποκαλύψεις.

Η Ιωάννα, προσπαθώντας να επανενωθεί με την κόρη της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Σάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να την βρει και να την εκδικηθεί. Η Ιωάννα, παγιδευμένη ανάμεσα στην επιθυμία για ελευθερία και τον φόβο για την ασφάλεια της κόρης της, πρέπει να κάνει μια απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον τους.

Καθώς τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν επιλογές που θα μπορούσαν να αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Η αλληλουχία των γεγονότων θα οδηγήσει σε μια κορύφωση που θα δοκιμάσει την ανθρωπιά, την αφοσίωση και την αγάπη τους, καθώς και την ικανότητά τους να συγχωρέσουν και να προχωρήσουν.

Προβολή επεισοδίου: Προσεχώς