Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 23-24-25-26

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 23-24-25-26

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 23-24-25-26 . Με αγωνία αναμένουμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 23

Ο Ανδρέας προσκαλεί τη Μάρμω για ένα ραντεβού έξω. Παρόλο που η Μάρμω δεν φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη, συμφωνεί. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι στον ίδιο χώρο θα βρεθεί και ο Κίτσος, πράγμα που θα δημιουργήσει ένταση. Από την άλλη πλευρά, ο Στάθης προσπαθεί να δώσει συμβουλές στον Φάνη για να επαναφέρει τη Βέτα στη ζωή του. Ωστόσο, αυτές οι συμβουλές δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματικές και ο Φάνης βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση.

 

Προβολή προσεχώς

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 24

Ο Κίτσος, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την κατεύθυνση της ζωής του, γράφει ένα επιστολή στη Μάρμω προτείνοντάς της να αφήσουν πίσω τους τα πάντα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί. Η Μάρμω, βυθισμένη στη σύγχυση, αναρωτιέται αν πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για τον έρωτα. Η φίλη της, Νίνα, προσπαθεί να την κρατήσει στο πλευρό της λογικής.

Ταυτόχρονα, ο Ανδρέας αισθάνεται πληγωμένος από τις φήμες που έχει ακούσει για τη Μάρμω, ενώ ο Ισίδωρος ανακαλύπτει ότι η Μιρέλλα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Λιάνα βρίσκεται σε δίλημμα μετά την πρόταση του Γαζή, ο Στάθης προσπαθεί να βοηθήσει τον Φάνη να βγει από τον λαβύρινθο των προβλημάτων του, ενώ η Ματούλα είναι αποφασισμένη να βρει δικαιοσύνη για την απώλεια του αγαπημένου της.

Προβολή προσεχώς

 

Επεισόδιο 25

Ο Ισίδωρος, παρασυρμένος από μια παλιά ανάμνηση, αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον του για τη Μιρέλλα, προσπαθώντας να αποκαλύψει τις σκιές του παρελθόντος της. Ο Χρυσίνας, ανησυχώντας για τις πιθανές αποκαλύψεις, φοβάται ότι η Μιρέλλα μπορεί να κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό από ό,τι φαντάζεται. Η Θάλεια, σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει απαντήσεις για τον Δημήτρη, αναζητά τη βοήθεια του Ανδρέα.

Η επίσκεψή της Θάλειας στο σπίτι του Ανδρέα συγκινεί βαθύτατα τη Μάρμω, φέρνοντας την πιο κοντά στον άντρα της, ενώ η Σεβαστή ανακαλύπτει ένα μυστικό που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα στη ζωή της. Το παρελθόν, οι αναμνήσεις και τα μυστικά συνθέτουν ένα παζλ που όλοι προσπαθούν να λύσουν, με τον κίνδυνο να ανατραπούν τα δεδομένα των σχέσεών τους.

 

Προβολή προσεχώς

 

Επεισόδιο 26

Ο Ανδρέας, επιθυμώντας να ανανεώσει τη σχέση του με τη Μάρμω, προτείνει ένα ταξίδι μακριά από τις προκλήσεις και τις συγκρούσεις της καθημερινότητας. Η Μάρμω, αν και διχασμένη λόγω των συναισθημάτων της για τον Κίτσο, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην αγάπη της με τον Ανδρέα. Η Σεβαστή, με την εμπειρία και την ένταση της γυναίκας που έχει ζήσει πολλά, καταλαβαίνει τα κρυφά συναισθήματα της Μάρμως και ανησυχεί για το μέλλον της.

Στο μεταξύ, ο Μαρμάρης βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αναπάντεχη επίσκεψη από το παρελθόν, που θα φέρει νέες προκλήσεις στη ζωή του. Και ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους σε αυτό το περίπλοκο σκηνικό, η θεία Καλή, με τις ασαφείς προφητείες της, προειδοποιεί για μια επικείμενη απειλή. Το “ναρκωμένο τέρας του πολέμου” που αναφέρει ίσως συμβολίζει μια επικείμενη κρίση ή σύγκρουση που θα ανατρέψει τις ζωές όλων.

Προβολή προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.