Μετενσάρκωση: Τα βλέμματα όλης της Σκοτίας πάνω στο 6χρονο αγόρι

Τα βλέμματα όλης της Σκοτίας πάνω στο 6χρονο αγόρι

Τα βλέμματα όλης της Σκοτίας έχει τραβήξει ο 6χρονος Κάμερον Μακόλει, καθώς όπως φημολογείται έχει μεταφυσικές ιδιότητες…

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, αποτελεί μετενσάρκωση ενός ανθρώπου που έζησε πριν έναν αιώνα! Ο μικρός οραματίζεται καταστάσεις που ποτέ δεν έχει ζήσει και ανήκουν σε άλλη εποχή. Από την ηλικία των 3 χρονων περιέγραφε στους γονείς του άλλες καταστάσεις, όπως μια άλλη μητέρα με καστανά μαλλιά, ένα σπίτι στην θάλασσα, τα αδέλφια του αλλά και ένα αυτοκίνητο που ήταν συνεχώς έξω από το σπίτι του.

Ο μικρός συνέχιζε να λέει για την άλλη του οικογένεια και για ένα νησί στο οποίο ανέφερε πως είχε γεννηθεί, το νησί Μπάρα της Κορνουάλλης. Η μητέρα του αγοριού δήλωσε πως ο γιος της, της έκανε παράπονα για το τωρινό του σπίτι λέγοντας πως αυτό έχει ένα μπάνιο, ενώ το άλλο είχε τρία, και πως δεν θα πρέπει κανείς να φοβάται τον θάνατο, γιατί κάποια στιγμή η ψυχή επιστρέφει. Και πως και τότε το όνομα του ήταν Κάμερον…

Ο Κάμερον με τα κλάματα του και την έντονη αγωνία, έφτασε την μητέρα του σε σημείο να επισπευτεί τον διευθυντή της Παιδικής Ψυχιατρικής του πανεπιστημίου της Βιρτζίνια. Ο συγκεκριμένος είχε ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις. Με μια κάμερα λοιπόν επισκέφτηκαν το νησί.

Στο νησί βρήκαν όντως ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με τα τρία μπάνια. Ένα σπίτι ακριβώς όπως το περιέγραφε ο μικρός. Μάλιστα έγινε και έρευνα στο ληξιαρχείο. Όντως η οικογένεια έτσι όπως την περιέγραφε ο Κάμερον είχε ζήσει εκεί πριν πολλά χρόνια. Ο μικρός είδε τις φωτογραφίες και τα θυμήθηκε όλα. Αναγνώρισε την οικογένεια του! Έτσι επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για κάτι το μεταφυσικό στο οποίο ούτε και ο Διευθυντής μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση!

πηγή: aniwthoi.net