Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 14-15-16. Σεζόν 2

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  επεισόδιο 14-15-16. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 14-15-16. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επεισόδιο 14, σεζόν 2. Ο Χάρης ενώ βρίσκεται με την Βάσω συναντούν μια πρώην του η οποία είχε ένα κοριτσάκι. Αμέσως η Βάσω πιστεύει πως το παιδί είναι του Χάρη ο οποίος δεν θέλει καν να ακούει στην ιδέα. Όλα όμως δείχνουν πως η Βάσω έχει δίκιο. Η Μαρίνα θέλει να κάνει κάτι δραστικό ώστε να την καταλάβει ο άντρα της και να μην τσακώνονται, έτσι κάνουν αντιστροφή ρόλων, Τα αποτελέσματα τραγικά. Από την άλλη πλευρά η Βούλα βλέπει τον Ναυαγό και επηρεασμένη θέλει να δείξει στον Μηνά πως και αυτή μπορεί να ζήσει σε αυτές τις συνθήκες.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επεισόδιο 15. Η Βάσω κάνει δυο λάθη στη γραμματική και της λέει πως δεν γνωρίζει τη ελληνική γλώσσα και αυτό δεν είναι αποδεκτό. Έτσι αρχίζει να την διορθώνει σε όλα. Δεν αργεί όμως με το ύφος που έχει πάρει, να την εξοργίζει.

Επεισόδιο 16. Η Μαρίνα έχει πάει να παρακολουθήσει σεμινάριο για να μάθει να λέει τον καφέ μιας και νομίζει πως έχει το χάρισμα. Μάλιστα θέλει να ασκήσει το επάγγελμα προς μεγάλη απογοήτευση του Ηλία.