Μπρούσκο 692-693-694-695

Μπρούσκο 692-693-694-695

Μπρούσκο 692

Η Άλκηστις καταφέρνει να ξεφύγει από τον άνδρα που θέλει να την σκοτώσει με εντολή του Αλκιβιάδη και πηγαίνει στην αστυνομία. Η Δήμητρα βλέπει τον Πάτροκλο με την νέα του φίλη και ζηλεύει. Οι Ματθαιοι είναι χαρούμενοι καθώς ένας γιατρός δίνει ελπίδα πως η Μαρίνα θα περπατήσει και πάλι. Ο Ανδρέας λέει στον Παύλο πως ο αστυνομικός είναι μαζί τους για να εξολοθρεύσουν το κύκλωμα τοκογλυφίας του Αλκιβιάδη, ενώ ο Αλκιβιάδης επιμένει να επιστρέψει ο Σηφης όσο πιο γρήγορα γίνεται, στην Κρήτη. Η Μελίνα δεν έχει πλέον δουλειά στα Χανιά και ευτυχισμένοι περιμένει την επιστροφή της στην Κύπρο. Η Αναστασία και ο Ματθαίος έρχονται πολύ κοντά.

Μπρούσκο 693

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επιστρέφουν στην Κύπρο, βάζοντας μια νέα βάση στη σχέση τους. Ο Νεκτάριος λέει στον Πάτροκλο πως δεν θέλει καμία επαφή μαζί του, ειδικά μετά τα όσα έγιναν με τη Δήμητρα. Ο Πάτροκλος εξοργίζεται όταν ανακαλύπτει πως η Ρενατα συγκατοικεί με τον πατέρα του, έτσι φοβάται μήπως χάσει μερίδιο από την περιουσία. Ο Ματθαίος λέει ψέματα στην Στέλλα πως πηγαίνει στο Λονδίνο, ενώ αυτός πηγαίνει στην Κρήτη για να δει την Αναστασία. Ο Μύρος κατηγορεί τη Δάφνη πως αυτή ευθύνεται που οι τρεις αδερφούλες του έφυγαν από το σπίτι. Η Δάφνη εξοργίζεται. Ο Χαρίδημος κοροϊδεύει και τις δυο συντρόφους του.

Μπρούσκο 694

Ο Αχιλλέας και η Αναστασία συναντιούνται κρυφά η Μελίνα και ο Αχιλλέας περνούν όμορφες στιγμές. Η Δήμητρα είναι έξαλλη που βλέπει πως δεν μπορεί πλέον να επηρεάσει την Μαρίνα. Ο Μηνάς βγαίνει με μια κοπέλα ενώ η Βασιλική δεν έχει καταλάβει τίποτα. Ο Αλκιβιάδης για να πείσει τους πάντες πως δεν θέλει την Άλκηστη, κυκλοφορεί με μια όμορφη κοπέλα. Ο Πάτροκλος φέρεται άσχημα στη Ρενατα. Η Αναστασία αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ανδρέα πως είδε κρυφά τον Ματθαίο.

Μπρούσκο 695

Η Στέλλα σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Ματθαίος βρίσκεται στην Κρήτη, χωρίς μάλιστα να της το πει. Ο Ανδρέας και η Αναστασία τσακώνονται για τις συναντήσεις της με τον Ματθαίο, ενώ ο Ανδρέας την παρακολουθεί και τους βλέπει μαζί. Ο Πάτροκλος απειλεί την Ρενατα να εξαφανιστεί από τη ζωή του πατέρα του, ενώ αυτή πηγαίνει και τα λέει όλα στον Διαμαντή. Η Δάφνη μαθαίνει πως ο Μηνάς απατά την Βασιλική. Η Μαρίνα κρατά στην αγκαλιά της τον μικρότερο της αδελφό, τον Αχιλλέα.