Μπρούσκο 696-697-698-699-700-701-702

Μπρούσκο 696-697-698-699-700-701-702
Μπρούσκο 696

Ο Ανδρέας βλέπει μαζί τον Ματθαίο και την Αναστασία στο σπίτι της Μελίνας στα Χανιά και η κοπέλα δεν καταφέρνει να πάρει μια οριστική απόφαση. Η Μαρίνα αποφασίζει να κάνει το χειρουργείο. Η Μελίνα επιστρέφει στα Χανιά για να εργαστεί και την ακολουθεί ο Αχιλλέας με τις κόρες τους. Η Βασιλική έχει καταλάβει τι συμβαίνει με τον Μηνά και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει. Ο Αχιλλέας επιστρέφει στην Κύπρο και λέει στην Στέλλα να χωρίσουν, αλλά η αντίδραση της φρενάρει τον χωρισμό τους.

Μπρούσκο 697

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας βλέπουν το σπίτι στα Χανιά παραβιασμένο και νομίζουν πως ο Ματθαίος το άφησε σε αυτή την κατάσταση. Η Βασιλική και ο Αχιλλέας παρακολουθούν τον Μηνά. Ο Χρήστος λέει στην Αλίκη να αποφασίσει ανάμεσα σε αυτόν ή την Κρήτη διαφορετικά να χωρίσουν. Η Μαρίνα μπαίνει στο νοσοκομείο για να εγχειριστεί.

Μπρούσκο 698

Ο Αχιλλέας δέχεται να παρακολουθήσει τον Μηνά, η Δάφνη όμως τον ενημερώνει πως τον παρακολουθούν και αυτός κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για να μην τον πιάσουν στα πράσα. Η Χρυσάνθη και η Στεφανία ταξιδεύουν στην Κύπρο για να βρεθούν στο πλευρό της Μαρίνας.

Μπρούσκο 699

Η Βασιλική και ο Αχιλλέας πιάνουν στα πράσα τον Μηνά, ενώ η Στέλλα προετοιμάζει τον Ματθαίο για τα νέα της εγκυμοσύνης της. Η Αναστασία αρνείται να κοιμηθεί με τον Ανδρέα και το ζευγάρι απομακρύνεται. Η Βασιλική εκδικείται τον Μηνά.

Μπρούσκο 700

Η Βασιλική λέει στον Μηνά πως σύναψε δεσμό με έναν φίλο του Αχιλλέα, με την κοπέλα να θέλει να εκδικηθεί τον Μηνά. Οι τρεις αδερφούλες απειλούν την Κωνσταντίνα πως εάν δεν πείσει την Δάφνη να τις δεχθεί πίσω στο σπίτι, θα πουν σε όλη την Κρήτη το τι δουλειά έκανε στο παρελθόν. Ο Αλκιβιάδης αποκαλύπτει στον Πάτροκλο πως δεν έχει ξεπεράσει την Άλκηστη, με τον Πάτροκλο να του λέει πως καλύτερο θα ήταν να την …σκοτώσει! Ο Παύλος γίνεται έξαλλος όταν η Χρυσάνθη του λέει πως η Αναστασία αγαπάει ακόμα τον Ματθαίο. Η Στέλλα νομίζει πως είναι έγκυος και τρέχει στον γυναικολόγο, αγνοώντας πως ο Ματθαίος θέλει να είναι ξανά με την Αναστασία.

Μπρούσκο 701

Όλοι οι Ματθαίοι είναι στο πλευρό της Μαρίνας, ο Μηνάς είναι ράκος καθώς πιστεύει πως η Βασιλική έχει σχέση με ένα εφοπλιστή, φίλο του Αχιλλέα. Η Δάφνη αναγκάζεται να δεχτεί πίσω τις τρεις κοπέλες.

Μπρούσκο 702

Η Μαρίνα έξαλλη θέλει να αφήσει μόνη της την Μαρίνα στο χειρουργείο, ενώ οι Ματθαιοι προσπαθούν να την συγκρατήσουν. Η Μελίνα ηρεμεί όταν ο Αχιλλέας της λέει πως θα κάνει τα πάντα για να είναι για πάντα μαζί. Όλοι αγωνιούν καθώς η Μαρίνα δεν ξυπνά από τη νάρκωση. Ο γιατρός ανακοινώνει στη Στέλλα πως περιμένει παιδί.