Μπρούσκο 673-674-675-676-677

Μπρούσκο 673-674-675-676-677

Μπρούσκο 673

Παρά την επιθυμία της Άλκηστης ο Σήφης πηγαίνει να δει την κόρη του. Η Στέλλα σοκάρεται με τον εγκλωβισμό της στο ασανσέρ. Η Μαρίνα πιέζει έντονα τον πατέρα της, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτός έχει παιδί με άλλη γυναίκα. Ο Πάτροκλος τσακώνεται με τον Διαμαντή για τον Σήφη, ενώ η Δάφνη είναι έξαλλη με τον Χαρίδημο καθώς αυτός δείχνει να θέλει και την μητέρα του Μύρου, αλλά και την Κωνσταντίνα. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο Σηφης οπλισμένος πηγαίνει στον Αλκιβιάδη.

Μπρούσκο 674

Ο Σηφης ζητά από τον Αλκιβιάδη να δεχτεί την αίτηση διαζυγίου με την Άλκηστη. Ο Πάτροκλος ο οποίος θέλει να εκδικηθεί τον Σηφη θεωρεί πως η Μελίνα και ο Αχιλλέας γνωρίζουν που κρύβεται το ζευγάρι. Ο Αλκιβιάδης οπλισμένος πηγαίνει στο σπίτι της Μελίνας και ζητά από τον Αχιλλέα να του αποκαλύψει την τοποθεσία. Οι τρεις αδερφούλες του Μύρου έχουν μάθει τα πάντα από τον Μηνά για την ζωή της Δάφνης, έτσι θέλουν να μιλήσουν στο Μύρο για να την χωρίσει. Η Κορινα χάνει το μωρό του Χρήστου και του ζητά χρήματα για ψυχική οδύνη.

Μπρούσκο 675

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας υπό την απειλεί του όπλου πιέζονται να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια στον Αλκιβιάδη, ενώ η Άλκηστη κρύβεται στο σπίτι της Αναστασίας, καθώς ο Σηφης φεύγει για Ιταλία. Ο Μύρος λαμβάνει ανώνυμα γράμματα και μαθαίνει το παρελθόν της Δάφνης. Ο Αλκιβιάδης και ο Πάτροκλος προσπαθούν να βγάλουν με την βία την Άλκηστη από το σπίτι της Αναστασίας.

Μπρούσκο 676

Τα παλικάρια της Αναστασίας σώζουν την τελευταία στιγμή της Άλκηστη από τα χέρια του Αλκιβιάδη. Ο Διαμαντής είναι έξαλλος καθώς μαθαίνει πως ο Πάτροκλος κρύβεται πίσω από τους πυροβολισμούς με τον Αλκιβιάδη, καθώς θέλει να προστατεύει πάση θυσία τα ανίψια του. Η Στέλλα επιστρέφει στις φοβίες της. Η Δήμητρα επιτίθεται στην Αλεξάνδρα. Η Δήμητρα νιώθει μίσος για τους Ματθαίους και δεν κάνει πίσω ακόμα και όταν διαπιστώσει πως η Μαρίνα δεν βρίσκεται στο σπίτι.

Μπρούσκο 677

Όλοι ψάχνουν να βρουν την Μαρίνα αλλά μάταια. Η Δήμητρα επιτίθεται στους Ματθαίους ενώ προσβάλει δημόσια την Αλεξάνδρα κάνοντας έξαλλο τον Νεκτάριο. Ο Μύρος δεν μπορεί να πιστέψει το επάγγελμα που ασκούσε η Δάφνη στο παρελθόν και τη χωρίζει. Η Δάφνη μαζεύει τα πράγματα της και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μελίνας. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης στην Ιταλία.