Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 5-6-7-8. Σεζόν 2

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  επεισόδιο 5-6-7-8. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 5-6-7-8. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισόδιο 5, Σεζόν 2. Η Μαρίνα λέει στον Ηλία πως εάν ποτέ χώριζαν και βρει άλλον άντρα με τον οποίο να παντρευτεί, αυτός θα ήταν κατά πολύ νεώτερος της. Υπερασπίζεται με ένταση τις γυναίκες που προτιμούν να κάνουν σχέση με νεότερους άντρες.

Eπεισόδιο 6, Σεζόν 2. Η Βάσω φοράει ένα χειροποίητο κρεμαστό το οποίο αγόρασε από μια συνάδελφο της που φτιάχνει από μόνη της κοσμήματα τον ελεύθερο της χρόνο. Έτσι ξεσπά η έμπνευση του Χάρη που θέλει να κάνει και αυτός κάτι ανάλογο.

Επεισόδιο 7. Ένας φίλος του Χάρη που είναι διαφημιστής, του ζητά να φτιάξει ένα τραγούδι για να διαφημίσουν μια τράπεζα. Αυτός ιδεολογικά και μόνο αρνείται αλλά όταν η Βάσω ακούει το ποσό που θα του δώσουν φροντίζει να αλλάξει γνώμη.

Επεισόδιο 8. Η Βάσω συναντά μια συμμαθήτρια της από το σχολείο, η οποία έχει γίνει πλούσια και με υπέροχο σώμα και καλοπαντρεμένη. Τότε αρχίζει να αισθάνεται άσχημα και αρχίζει να της λέει ψέματα. Πριν τελειώσει όμως η παρέα τους καταλαβαίνει πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.