Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 31-32-33. Σεζόν 2

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  επεισόδιο 31-32-33. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 31-32-33. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επεισόδιο 31. Η Βάσω έχει ξετρελαθεί με τα τεστ που υπάρχουν στο facebook και ο Χάρης για να της δείξει πως τα τεστ αυτά δεν είναι αξιόπιστα κάνει και αυτός μερικά. Η Βάσω ωστόσο σε όλα παίρνει καλύτερα αποτελέσματα και αυτό τον εκνευρίζει. Στην άλλη οικογένεια τώρα, ένας κόκορας λειτουργεί ως ξυπνητήρι για τη Βούλα η οποία σκέφτεται πώς να τον ξεφορτωθεί και ο Μηνάς να κάνει ότι μπορεί για να τον σώσει από τα χέρια της γυναίκας του. Η Μαρίνα βλέπει πως ο άντρας της έχει έναν λογαριασμό με πολλά χρήματα, τον οποίο της τον είχε κρύψει. Αυτός πανικοβάλλεται καθώς θεώρει πως όλες οι οικονομίες του τώρα θα κάνουν φτερά.

Επεισόδιο 32. Μια αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία. Τελικά αποδεικνύεται μετά πως δεν είναι αστυνομικός αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη που πήγε σε λάθος σπίτι. Ο Ηλίας θέλει να κάνει την Μαρίνα να πιστέψει πως όλα αυτά είναι μια παρεξήγηση.
Επεισόδιο 33. Ο Χάρης βρίσκει μια

δουλειά σε γκρουπ αλλά μετά μαθαίνει πως θα κάνει τον Άγιο Βασίλη σε παιδικά πάρτι. Θέλει να το κρύψει από τη Βάσω, αλλά αυτή τα ξέρει όλα.