Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Επεισόδιο 2-3-4 Σεζόν 2

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 2-3-4. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Επεισόδιο 2-Σεζον 2. Ο Χάρης βρήκε επιτέλους δουλειά στο Ωδείο με πάρα πολύ καλό μισθό και με προοπτικές εξέλιξης. Η Βάσω φοβάται όμως πως θα τον χάσει μιας και η δουλειά που βρήκε είναι στην Πάτρα και αυτή δεν μπορεί να φύγει από την Αθήνα. Ο Χάρης είναι αποφασισμένος. Προτιμά μια δουλειά στην Πάτρα παρά στην Αθήνα και χωρίς δουλειά.

Από την άλλη πλευρά βλέπουμε τον Ηλία να ανησυχεί για το ότι η μάνα του είναι μόνη της και προτείνει στην Μαρίνα να ζήσουν όλοι μαζί. Τότε ξεκινά ο χειρότερος εφιάλτης της Μαρίνας. Να ζει με την πεθερά. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν πως η γιαγιά μόνο μόνη δεν είναι.
Ο Μηνάς αρχίζει στα ξαφνικά να ντύνεται καλά και να στολίζεται, ανάβοντας φωτιές στην Βούλα. Η Μαίρη της βάζει λόγια πως ο Μηνάς τα έχει με άλλη.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Επεισόδιο 3 -Σεζον 2. Μια νευρική κυρία τα βάζει στο ταξί με την Βάσω η οποία για να μην δέχεται τις προσβολές θα πρέπει και αυτή να κάνει το ίδιο. Ο Χάρης ξεκινά ως καθηγητής στη σχολή και μια μαθήτρια του απλά… παθιάζεται.
Η Μαρίνα έχει λιγούρες και λέει στον Ηλία πως μάλλον περιμένει παιδί. Αυτός αγχώνεται αλλά στο τέλος διαπιστώνει πως είναι πολύ όμορφο αυτό που θα τους συμβεί, αλλά σχεδιάζει χωρίς τον ξενοδόχο.
Η Βούλα έχει σκοπό να συνεφέρει τον άντρα της, βάζοντας τον να κάνει δουλειές του σπιτιού. Αυτός καταλαβαίνει τι θέλει να πετύχει η Βούλα και εφαρμόζει το σχέδιο του.
Επεισόδιο 4 – Σεζόν 2.

Η Βάσω θέλει να γιορτάσουν μαζί την επέτειο συγκατοίκησης τους. Αυτός όχι μόνο το ξεχνά αλλά της συστήνει μια άλλη κοπέλα και αρχίζει να νοσταλγεί την εποχή που έμενε μόνος του. Η Μαρίνα πιάνει δουλειά ως σύμβουλος σχέσεων σε online περιοδικό. Τα μηνύματα πέφτουν βροχή και αυτή πρέπει να απαντήσει σε κάθε απελπισμένη γυναίκα. Ο Άντρας της όμως έχει άλλες απόψεις και λέει τα δικά του… Οι λογαριασμοί στο σπίτι του Μηνά ήρθαν αυξημένοι για το χρονικό διάστημα που αυτοί ήταν στην Τουρκία. Η Βούλα πιστεύει πως κάποιος ήταν όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι τους, κάνοντας τον Μηνά να χάσει τον ύπνο του.