Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 22-23-24

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  επεισόδιο 20-21-22. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 22-23-24. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επεισόδιο 22. Ο Χάρης προσπαθεί να πείσει τη Βάσω να διαβάζει, έτσι ώστε να έχει την δική της άποψη και πιστεύω για τα όσα συμβαίνουν γύρω της. Η Βάσω πιστεύει πως η συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους καλύπτεται αναφέροντας τα κενά της γνώσης του άλλου. Η Μαρίνα δεν θέλει την Σάντρα πια για φίλη. Ο Ηλίας που ποτέ δεν ήθελε την Σάντρα νιώθει σαν να την ξεφορτώθηκε. Η Μαρίνα νιώθει όμως πως της λείπει η φίλη της και ο Ηλίας πρέπει να γεμίσει το κενό αυτό. Η Βούλα βρίσκει μια φωτογραφία του Μηνά από το Βερολίνο. Αυτή δεν ήξερε πως ο άντρας της έχει πάει εκεί…

Επεισόδιο 23. Ο Στέφανος ο πρώην της Βάσως, πηγαίνει στο σπίτι για επίσκεψη. Ο Χάρης όπως είναι λογικό ζηλεύει και πιστεύει πως κάτι συμβαίνει. Ορμάει στον Στέφανο νομίζοντας πως κάτι τρέχει με τη Βάσω, αλλά ο Στέφανος τώρα θέλει μια άλλη.

Επεισόδιο 24. Η Βάσω και ο Χάρης αρχίζουν να αναρωτιούνται πόσα φέρνει ο καθένας από αυτούς στο σπίτι κάθε μήνα. Αποδεικνύεται πως ο Χάρης βγάζει πιο πολλά και έτσι αυτός αρχίζει να παίρνει τον έλεγχο στα χέρια του, όπως να αλλάξουν σπίτι, να αλλάξουν διακόσμηση, ανάλογα με τα δικά του γούστα κτλ.