Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 25-26-27

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  επεισόδιο 25-26-27. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – επεισόδιο 25-26-27. Σεζόν 2

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, επεισόδιο 25. Ο Χάρης βρίσκει το ημερολόγιο της Βάσως και δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτή μπορεί να σκέφτεται έτσι. Βγαίνει έξω και από τη στενοχώρια του πίνει πιο πολύ από ότι θα έπρεπε. Η Βάσω όμως καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Η Βούλα πιστεύει πως έχει αρχίσει σιγά – σιγά να χάνει την μνήμη της και ο Μηνάς για να την βοηθήσει της κάνει διάφορα τεστ μνήμης. Ένας φίλος του Ηλία παθαίνει έμφραγμα και η Μαρίνα στενοχωριέται πως ίσως ο άντρας της θα είναι ο επόμενος. Έτσι τον βάζει να κάνει μια δοκιμασία σε περίπτωση που αυτός πάθει κάτι τέτοιο. Το μόνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι να μείνει μακριά από την γυναίκα του..

Επεισόδιο 26. Η ημέρα της συνέλευσης στην πολυκατοικία που μένει η Βάσω και ο Χάρης έχει φτάσει, αλλά η Βάσω δουλεύει έτσι στέλνει τον Χάρη ο οποίος με τις επαναστατικές τους ιδέες αναστατώνει τους πάντες.

Επεισόδιο 27. Ο Χάρης έχει γενέθλια και φέρεται κάπως περίεργα. Αδιαφορεί για την σύντροφο του και ενδιαφέρετε πιο πολύ για την εξωτερική του εμφάνιση. Η Βάσω πιστεύει πως ο Χάρης τα έχει με άλλη.