Μπρούσκο -Πεθαίνει το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας

 Μπρούσκο -Πεθαίνει το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας Σπαραγμός στο Μπρούσκο καθώς η Μελίνα κι ο Αχιλλέας ανήμποροι βλέπουν το παιδί τους να αργοπεθαίνει.

Και ενώ ζουν ευτυχισμένοι με το παιδί τους που τόσο κόπο έκαναν για να αποκτήσουν μια απροσεξία φέρνει την καταστροφή. Το παιδί πέφτει από τις σκάλες από απροσεξία της νταντάς.

Αν και το μεταφέρουν γρήγορα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δηλώνουν πως το βρέφος είναι μια χαρά. Οι ημέρες όμως περνούν και το παιδί μοιάζει άρρωστο, δεν είναι καλά…

Αμέσως το μεταφέρουν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εγκεφαλική αιμορραγία που μπορεί να αποβεί μοιραία για ένα τόσο μικρό πλασματική. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας καταρρέουν.

Ο Ματθαίος βγαίνει ράκος από τον γιατρό. Μόλις του είπαν πως αυξήθηκε η ενδοκράνια πίεση και θα πρέπει να εγχειριστεί γρήγορα.
Η Στέλλα τους έχει ενημερώσει πως καταφθάνει ένας ξάδελφος της ειδικός πάνω στο θέμα ,αλλά θα φτάσει σε λίγες ώρες. Η Μελίνα λέει να περιμένουν τον γιατρό αυτόν για να πάρουν μια δεύτερη
γνώμη, με τον Αχιλλέα να της λέει πως δεν έχουν χρόνο.
Στο νοσοκομείο καταφθάνει η Βασιλική με την Μελίνα να της λέει πως θα πεθάνει εάν χάσει το μωρό της.

Ο γιατρός καταφθάνει ,εξετάζει το παιδί και λέει πως δεν χρειάζεται εγχείριση και προτείνει συντηρητική θεραπεία και συνεχόμενες αξονικές για να επιβλέπουν την κατάσταση.

Σε λίγες ώρες αργότερα ο γιατρός τους ανακοινώνει πως το παιδί τους είναι αγωνιστής. Οι εξετάσεις δείχνουν πως ανταποκρίνεται στην αγωγή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα…