Μπρούσκο – Αυτό είναι το φινάλε των γυναικών

Μπρούσκο - Αυτό είναι το φινάλε των γυναικών Διαβάστε το φινάλε των γυναικών της σειράς Μπρούσκο

Σε δυο μήνες από τώρα η τρίτη σεζόν της σειράς Μπρούσκο τελειώνει και από τον Οκτώβρη θα δούμε επί τις οθόνες μας νέες εξελίξεις…. Τι θα γίνει όμως με τις γυναίκες της αγαπημένης μας σειράς;

Η Μελίνα έχει βιώσει άσχημες καταστάσεις, αλλά αυτή τις αντιμετωπίζει με δυναμικό τρόπο. Μαζί με τον σύντροφο της έχει αφιερωθεί στην οικογένεια της και δεν θέλει τίποτα να χαλάσει την ευτυχία αυτή.

Η Όλγα, η οποία χώρισε με τον Σήφη μετά τον χαμό του παιδιού τους, αποφασίζει να πάει στην Ιταλία για να εργαστεί. Η Όλγα λίγο πριν φύγει για την Ιταλία συναντά τον Σήφη με την Άλκηστη και ξεσπά.

Η Λουκία αναζητά την πραγματική αγάπη. Μαζί με το παιδί της φεύγουν για την Αμερική με σκοπό να ζήσει με έναν άνδρα που μόλις είδε, αγάπησε…

Η Άννα χωρίζει με τον Πάτροκλο, διαλύει την συνεργασία με τον Διαμαντή και φεύγει για κάποια χώρα του εξωτερικού.
Η Χρυσάνθη έχει πλέον άριστες σχέσεις με τον Νεκτάριο, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και τον Πάτροκλο ο οποίος σιγά -σιγά αυτοκαταστρέφεται.

Η Κωνσταντίνα μόνη της πλέον, αφού ο Μανωλιός έφυγε για την Αγγλία, θέλει να ξεκινήσει από την αρχή, αλλά δεν σκοπεύει να εμπιστευτεί ξανά κανέναν άνδρα.

Ο Ροκάκης θέλει να κοιμηθεί με την Βασιλική, να την σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει. Το γεγονός αυτό κάνει την Βασιλική να αναθεωρήσει σχετικά με την οικογένεια και θέλει να είναι ξανά μαζί με τον Μηνά.

Η Δάφνη έχει χωρίσει από τον Μάρκο και στη ζωή της έχει μπει ένα πλούσιος Κρητικός.

Η Αναστασία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ματθαίο, αλλά δεν μπορεί να συγχωρέσει τα λάθη του. Αποφασίζει να προχωρήσει βάζοντας στη ζωή της τον Αλέξη.

Η Άλκηστις δεν μπορεί να αρνηθεί την έλξη που αισθάνεται για τον Σήφη, ενώ οι δυο αυτοί άνθρωποι έρχονται κάθε μέρα όλο και πιο κοντά.

TVΖαπινγκ