Μπρούσκο – Ο Αλκιβιάδης πιάνει στα πράσα την Άλκηστη με τον Σήφη

 Μπρούσκο - Ο Αλκιβιάδης πιάνει στα πράσα την Άλκηστη με τον Σήφη Ο Σήφης έχει ξετρελαθεί με την Άλκηστη και δεν σταματά λεπτό να την πολιορκεί, παρόλο που αυτή είναι παντρεμένη με τον συμμαθητή του, τον Αλκιβιάδη.

Οι δυο τους βρίσκονται μαζί στο οινοποιείο και ο Σήφης της προτείνει να δοκιμάσει το καινούργιο μπρούσκο αλλά αυτή αρνείται λέγοντας πως δεν θέλει να μεθύσει διότι είναι πρωί. Αυτός δεν χάνει ευκαιρία και της απαντά να κανονίσουν ένα βράδυ να πάει σπίτι του για να ανοίξει ένα μπουκάλι μπρούσκο προς τιμήν της. Η κοπέλα νιώθει τόσο αμήχανα, καθώς και αυτή τρέφει αισθήματα για τον Σήφη και προσπαθεί να φύγει. Ο Σήφης όμως την σταματά και είναι έτοιμος να την φιλήσει. Την ώρα αυτή όμως χτυπάει το τηλέφωνο της και η κοπέλα φεύγει.

Η επιμονή του Σήφη έχει ταράξει την κοπέλα, καθώς και αυτή νιώθει έλξη για τον Σήφη. Η Άλκηστη συναντά τον Σήφη σε ένα μαγαζί, αλλά δεν του μιλά, καθώς τον αποφεύγει. Ο Σήφης της ζητά τον λόγο και αυτή του αποκρίνεται πως θέλει να απομακρυνθεί από αυτόν όχι γιατί τον φοβάται, αλλά γιατί φοβάται τον εαυτό της.

Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που ο Αλκιβιάδης, ο οποίος θα τα καταλάβει όλα, θα τους πιάσει στα πράσα.

youweekly