Μπρούσκο – Διαμαντής και Δάφνη ξανά μαζί;

Μπρούσκο - Διαμαντής και Δάφνη ξανά μαζί; Μπρούσκο – Διαμαντής και Δάφνη ξανά μαζί; Η σχέση αυτή φαίνεται πως θα φουντώσει και πάλι…

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον χωρισμό της Δάφνης από τον Μάρκο, ο Διαμαντής δεν χάνει την ευκαιρία και την πλησιάζει. Ο Διαμαντής μετά από τόσο καιρό δεν μπορεί να ξεπεράσει την Δάφνη και θέλει να την ξανακερδίσει. Έτσι της προτείνει να μείνει στο σπίτι του μαζί με την κόρη της φυσικά.

Η Δάφνη δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση της, σκέφτεται να απαντήσει θετικά. Ο Μάρκος το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος, λέγοντας στον Παύλο πως δεν γίνεται το δικό του το παιδί να μεγαλώσει με τον Διαμαντή, αλλά ο Παύλος τον ενημερώνει πως αυτό δεν είναι παράνομο, καθώς το παιδί θα βρίσκεται με τη μητέρα του.

Ο Διαμαντής πηγαίνει στο σπίτι της Δάφνης για να λάβει μια απάντηση, και τότε εμφανίζεται ο Μάρκος όπου και γίνεται ένας άγριος τσακωμός. Ο Μάρκος απειλεί πως θα σκοτώσει και τους δυο, ενώ δεν φοβάται γιατί το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Ο Διαμαντής δεν το βάζει κάτω. Κάνει πρόταση στη Δάφνη να πάνε μαζί κρουαζιέρα το καλοκαίρι στο Ιόνιο με την μικρή Αθηνά. Αυτή δέχεται. Έξαλλος ο Μάρκος…