Μπρούσκο – Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα

Μπρούσκο - Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα Ο Σήφης καταρρέει μπροστά στην Μελίνα. Η αποχώρηση της για την Αγγλία του στοιχίζει πολύ.

Η Μελίνα μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, ακολούθησε τον Αχιλλέα στην Αγγλία. Αν και πικραμένη στην αρχή, έχει αρχίσει σιγά-σιγά να συνηθίζει στην ιδέα ότι θα μείνει εκεί μόνιμα. Όχι όμως και ο Σήφης. Όταν μαθαίνει τα νέα συγκλονίζεται.

Η απουσία της Μελίνας από τη ζωή του, του στοιχίζει, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στην προσωπική του ζωή, αλλά και γιατί το δικαστήριο αθώωσε τον Διαμαντή.

Ένα απόγευμα ο Σήφης τηλεφωνεί στην Μελίνα. Της ζητά να μάθει γιατί έφυγε για το Λονδίνο και αυτή του απαντά να μην τα ρωτάει, ενώ ακούγεται πολύ στενοχωρημένη. Ο Σήφης δεν το αντέχει αυτό και βουρκώνει, ενώ της λέει πως θα του λείψει πολύ. Η Μελίνα καταλαβαίνει την στενοχώρια του Σήφη και του λέει πως έτσι και αλλιώς στην Κύπρο ζούσε. Ο Σήφης της εξομολογείται πως πιστεύει πως την χάνει μια για πάντα από τη ζωή του, με την κοπέλα να αισθάνεται αμηχανία καθώς ο Σήφης καταρρέει εξαιτίας της.

Η Μελίνα προσπαθεί να αλλάξει την κουβέντα και τον ρωτάει να μάθει τα νέα της περιοχής. Αυτός της απαντά όλα καλά και της κλείνει το τηλέφωνο.

TV Ζαπινγκ