Μπρούσκο – Η Μελίνα στέλνει τον Διαμαντή στη φυλακή

Μπρούσκο - Η Μελίνα στέλνει τον Διαμαντή στη φυλακή Μπρούσκο – Η Μελίνα στέλνει τον Διαμαντή στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο με τους ψευδομάρτυρες, αθώωσε τον Διαμαντή.

Μπορεί ο Διαμαντής να αθωώθηκε, αλλά πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλουν για την απόφαση του δικαστηρίου. Ο Παύλος πιστεύει πως ο Διαμαντής έχει πληρώσει ψευδομάρτυρες, ενώ ο Σήφης είναι σίγουρος πως ο θείος του είναι ένοχος. Ο Σήφης καταστρώνει ένα σχέδιο για να βγει η αλήθεια στο φως, αλλά κάποιος άλλος τον προλαβαίνει.

Ο Αχιλλέας βρίσκεται συνεχώς με την γυναίκα και το παιδί τους, αλλά δεν σταματά να αγωνίζεται για να αποδειχθεί η αλήθεια. Η Μελίνα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ένοχος βρίσκεται εκτός φυλακής, έτσι ξεκινούν να κάνουν κάποιες κινήσεις που μόνο αυτοί γνωρίζουν, με σκοπό την αποκάλυψη της αλήθειας.

Ο Διαμαντής πιστεύει πως η υπόθεση του έχει τελειώσει και συμπεριφέρεται με πολύ υπεροψία, ενώ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην κόντρα του Πάτροκλου και της Άννας.

Ενώ σχεδιάζει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη Δάφνη, ο δικηγόρος του τον παίρνει τηλέφωνο και έντρομος του ανακοινώνει πως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου και έτσι το δικαστήριο θα πρέπει να γίνει εκ νέου.
Σοκ παθαίνει ο Διαμαντής, ενώ ο Σήφης και ο Αχιλλέας είναι χαρούμενοι με την έκβαση αυτής της υπόθεσης.

πηγή: tv24