Μπρούσκο – Εφιάλτης – Η Μελίνα στο κρεβάτι με τον Σήφη

Μπρούσκο - Εφιάλτης - Η Μελίνα στο κρεβάτι με τον Σήφη Ο απόλυτος εφιάλτης για τον Αχιλλέα, η Μελίνα στο κρεβάτι με τον Σήφη. Ο Αχιλλέας ακόμα και τώρα συνεχίζει να ζηλεύει παράφορα την Μελίνα και φοβάται πως σύντομα θα επιστρέψει στον Σήφη. Η σκέψη αυτή τον τρομοκρατεί, επηρεάζοντας την καθημερινότητα του.

Και κάπως έτσι αρχίζουν όλα… Είναι νύχτα και η Μελίνα βρίσκεται στα Χανιά, στο κρεβάτι μαζί με τον Σήφη, φαίνονται ευτυχισμένοι μαζί και σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με τα δυο παιδιά τους! Ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο ο Αχιλλέας, ο οποίος έξαλλος ρωτά από την Μελίνα να μάθει γιατί βρίσκεται με τον Σήφη στο κρεβάτι του.

Ο Σήφης έξαλλος του απαντά πως δεν γίνεται να συμπεριφέρεται έτσι στην γυναίκα του, με τον Αχιλλέα να του αποκρίνεται πως η Μελίνα είναι δικιά του γυναίκα και πως έχουν δυο παιδιά μαζί. Η Μελίνα τότε απαντά πως είναι παντρεμένη με τον Σήφη!

Ο Αχιλλέας ξυπνά ουρλιάζοντας έπειτα από τον χειρότερο εφιάλτη που έχει δει ποτέ. Ο Αχιλλέας λέει όλα όσα είδε στην Μελίνα και αυτή αρχίζει να γελά. Του λέει πως εφόσον όλη την ώρα δημιουργεί σενάρια, στο τέλος τα ονειρεύεται…