Μπρούσκο – Νέα γυναίκα για τον Ματθαίο – Ράκος η Αναστασία

Μπρούσκο - Νέα γυναίκα για τον Ματθαίο - Ράκος η Αναστασία Η Αναστασία υποφέρει μετά τον χωρισμό της από τον Ματθαίο και βλέπει συνέχεια εφιάλτες που τον αφορούν. Το ίδιο όμως υποφέρει και ο Ματθαίος, ο οποίος έχει επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή του.

Για να κρυφτεί από τα συναισθήματα του γνωρίζει μια κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα, την Δώρα και συνάπτουν σχέση κρυφά από όλους. Η κοπέλα γρήγορα δένεται με τον Ματθαίο και ζητά όλο και περισσότερα πράγματα από αυτόν. Ο Ματθαίος νευριασμένος της εξηγεί πως δεν υπάρχει περίπτωση η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Η Αναστασία ζητά από τον Ματθαίο να τη συγχωρέσει και του εξηγεί φέρθηκε τόσο άσχημα στο παιδί του. Αυτός της δίνει το τηλέφωνο του γιου του, ώστε να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας μαθαίνουν για τη σχέση του Ματθαίου με τη Δώρα.

Η Αναστασία τηλεφωνεί στον γιο του Ματθαίου, τον Δημήτρη, και του ζητά συγγνώμη. Αυτός αμέσως ενημερώνει τον Ματθαίο λέγοντας του πως η γυναίκα αυτή τον αγαπάει. Ο Ματθαίος νιώθει ανακούφιση με την κίνηση της Αναστασίας.