Μπρούσκο – Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Μπρούσκο - Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο Μπρούσκο – Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν, το οποίο θα προβληθεί τέλος Ιουνίου.

Ο Πάτροκλος στέλνει στο γκρεμό τον Σήφη με τον Αχιλλέα, με τη Χρυσάνθη να έχει δει όλα όσα έχει κάνει ο Πάτροκλος. Ο Σήφης και ο Αχιλλέας βρίσκονται στο βυθό της θάλασσας. Ο Σήφης καταφέρνει να σωθεί, ενώ προσπαθεί να σώσει και τον Αχιλλέα, όπου και το καταφέρνει.

Η Μελίνα δεν γνωρίζει τίποτα, ενώ συζητά με τον Ματθαίο, ο οποίος της αποκαλύπτει πως θέλει να είναι ξανά με την Αναστασία, καθώς είναι η γυναίκα της ζωής του.

Στα Χανιά πραγματοποιείται η γιορτή του Κλήδονα, με τη Δάφνη να πρωταγωνιστεί φορώντας την παραδοσιακή στολή και κρατώντας τη στάμνα με το νερό. Ο Σήφης ενημερώνει τον Ματθαίο και τη Μελίνα για το ατύχημα που είχαν, ενώ τους καθησυχάζει πως ο Αχιλλέας είναι καλά.

Ο Πάτροκλος τηλεφωνεί στη Χρυσάνθη και αυτή κλαίγοντας της λέει πως δεν θέλει να τον ξαναδεί καθώς αυτός δεν είναι άνθρωπος και πως η ψυχή του είναι άδεια. Η Δάφνη προετοιμάζεται με τον Διαμαντή για το ταξίδι, το οποίο φαίνεται να καταλήγει σε ναυάγιο, ενώ ο Ματθαίος ζηλεύει την Αναστασία. Ο Χρήστος γνωρίζει μια κοπέλα και κάνει ότι μπορεί για να κάνει την Αλίκη να ζηλέψει.

Ο Νεκτάριος μαθαίνει πως η Αλεξάνδρα γέννησε ένα αγοράκι και μετανιώνει που ήταν μακριά της, ενώ ο Αχιλλέας πηγαίνει στον Σήφη για να του πει ευχαριστώ που του έσωσε τη ζωή.

Με μια μεγάλη αποκάλυψη κλείνει ο φετινός κύκλος. Στο κτήμα του Σήφη εντοπίζεται θαμμένο ένα πτώμα και δίπλα το μενταγιόν της Μελίνας. Τι σχέση έχει ο Μάρκος με όλο αυτό;

TiVi Σίριαλ