Μπρούσκο – Η Όλγα πιάνει στα πράσα τον Σήφη

Μπρούσκο - Η Όλγα πιάνει στα πράσα τον Σήφη Η Μελίνα μέσα σε λίγες μέρες συναντάει και πάλι τον Σήφη. Μάλιστα, αυτή τη φορά πηγαίνει μόνη της στο σπίτι του και όταν ο Σήφης τής ανοίγει, του λέει χαμογελαστή: «Ή δεν θα βρισκόμαστε δύο-τρεις μήνες ή κάθε μέρα;». Ο Σήφης από την πλευρά του την καλωσορίζει και της απαντά με χιούμορ: «Πρόσεξε! Η συνήθεια θα σου γίνει λατρεία και θα μπλέξουμε».

Ο Σήφης πάει να της φτιάξει καφέ και η Μελίνα του λέει: «Δεν ξέρει κανείς ότι ήρθα εδώ και θέλω να μου κάνεις μια χάρη». Ο Σήφης φυσικά δέχεται να κάνει τη χάρη της Μελίνας, η οποία του ζητά να βάλει κρυφά άντρες δικούς του να φυλάνε έξω από το σπίτι της Βασιλικής, γιατί είναι σίγουρη ότι κινδυνεύει η ζωή της, κάτι που οι υπόλοιποι δεν πιστεύουν και νομίζουν ότι είναι όλα στη φαντασία της.

Δίδυμα φεγγάρια: Απίστευτο, αλλά σκοτώνουν την Αγάπη – Το σατανικό σχέδιο του…
Την ώρα που μιλάνε μπαίνει και η μικρή Στεφανία, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στη Μελίνα. Την αγκαλιάζει και με το γνωστό της νάζι τής λέει: «Ωχ, μήπως στρίμωξα το μωράκι;». Η Μελίνα την αγκαλιάζει σφιχτά και της δείχνει κι αυτή την αγάπη της: «Με τρελαίνεις με τα λόγια που λες», της λέει κι αμέσως προσφέρεται να τη βοηθήσει να φτιάξουν μαζί ένα παζλ που την παιδεύει: «Θα σου μάθω εγώ ένα κόλπο να φτιάχνεις εύκολα τα παζλ», προτείνει στη μικρή, όταν χτυπάει ξαφνικά το κουδούνι και προσφέρεται ν’ ανοίξει η Μελίνα. Στην πόρτα είναι η Ολγα, η οποία μόλις βλέπει τη Μελίνα εκνευρίζεται: «Α, γεια, καλώς σε δεχτήκαμε!», λέει στη Μελίνα ειρωνικά και αμέσως ρωτάει πού είναι ο Σήφης. Εκείνη τη στιγμή έρχεται και ο Σήφης από την κουζίνα και η Ολγα τσιτωμένη του λέει: «Ηρθα να σε ενημερώσω ότι αύριο το πρωί δεν θα μπορέσω να έρθω στο οινοποιείο. Εχω κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις ρουτίνας να κάνω». Ο Σήφης τελείως ψυχρός και μάλλον εκνευρισμένος της απαντάει: «Εντάξει, γιατί δεν με έπαιρνες τηλέφωνο;». Η Μελίνα κοιτάζει, όταν η Ολγα του απαντάει ειρωνικά: «Πέρναγα και σκέφτηκα να στο πω από κοντά. Συγγνώμη αν χάλασα οικογενειακές στιγμές»!
Ο Σήφης μόλις το ακούει αυτό τρελαίνεται και διώχνει τη Στεφανία: «Στεφανία, πήγαινε μέσα επιτόπου», της λέει. Η μικρή αμίλητη και σοκαρισμένη πηγαίνει στο δωμάτιό της. Το ίδιο κάνει και η Μελίνα, η οποία ήδη αισθάνεται πολύ άσχημα για την εξέλιξη: «Πάω κι εγώ μαζί της», τους λέει και φεύγει. Ετοιμος να την πνίξει, ο Σήφης της λέει: «Τι καρφί ήταν αυτό που πέταξες μπροστά στο παιδί;», αλλά η Ολγα συνεχίζει με το ίδιο ύφος: «Ο,τι βλέπω λέω!», του απαντά. Ο Σήφης γίνεται έξαλλος: «Τι είδες δηλαδή; Τι είδες; Για πες μας!». Η Ολγα αντί όμως να κάνει πίσω, περνάει στην επίθεση: «Πόσο φτηνοί είστε! Κρυφή σχέση με τη Μελίνα, ε; Αποκαλύφθηκαν τελικά όλα», του λέει ουρλιάζοντας και φεύγει. Ο Σήφης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του από τη μια και από την άλλη σκέφτεται ότι η Ολγα μπορεί να αρχίσει να διαδίδει διάφορα γι’ αυτόν και τη Μελίνα.

youweekly.gr