Μπρούσκο – Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στη σειρά;

Μπρούσκο - Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην σειρά;

Το Μπρούσκο πηγαίνει για τέταρτη σεζόν, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θα αποχωρίσουν από τη σειρά. Ωστόσο το κενό, θα καλύψουν νέες αφίξεις.
Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν σταματά να φτιάχνει νέες ιστορίες, ενώ μερικές από αυτές θα ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν. Μια από τις ιστορίες που θα τελειώσουν άδοξα είναι αυτή του Μανωλιού. Μια πλούσια γυναίκα θα εισβάλει στην ζωή του και μαζί της θα πάει να ζήσει στο εξωτερικό. Η Λουκία αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή, αυτή τη φορά με έναν φίλο του Παύλου που ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Η ιστορία της Άννας και του Πάτροκλου τελειώνει και αυτή άδοξα, καθώς η Άννα αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία της με τον Διαμαντή, χωρίζει από τον Πάτροκλο και πουλάει το σπίτι της. Η ίδια αποφασίζει να φύγει για πάντα από τα Χανιά. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Μηνά, καθώς δεν γνωρίζουμε εάν ο Αλέξανδρος Παρίσης συνεχίσει ή όχι.

Μια από τους ηθοποιούς η οποία φαίνεται να εντάσσεται στο δυναμικό της καθημερινής σειράς, είναι η Αθηνά Οικονομάκου, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο.

TV24