Μπρούσκο – Ο Σήφης πυροβολεί τον Πάτροκλο

Μπρούσκο - Ο Σήφης πυροβολεί τον Πάτροκλο Ο ΣΗΦΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ

Ο Σήφης καλεί τον Πάτροκλο στο σπίτι, δήθεν φιλικά. Αυτός χωρίς να καταλάβει τίποτα πάει, αλλά μόλις κάθεται, ο Σήφης βγάζει το όπλο του και τον σημαδεύει: «Είναι γεμάτο και θα το αδειάσω επάνω σου», του λέει και τον πυροβολεί πάνω από το κεφάλι του. «Για να δεις ότι είναι γεμάτο το έκανα και τώρα θα τα ξεράσεις όλα.

Είσαι αναμειγμένος στην απαγωγή της Μελίνας; Σ’ έβαλε ο θείος μου στο κόλπο; Ακούω», του λέει αγριεμένος, αλλά ο Πάτροκλος δεν του απαντάει και ο Σήφης τον ξαναπυροβολεί δεύτερη φορά, καθώς η σφαίρα περνάει ξυστά από το κεφάλι του: «Θα το αδειάσω όλο πάνω σου, λέγε. Είσαι αναμειγμένος στην απαγωγή της Μελίνας;», συνεχίζει ακόμα πιο σκληρά. Και ο Πάτροκλος που έχει τρομάξει για τη ζωή του τού λέει: «Ναι»!

O Σήφης του ζητάει να υπογράψει όλα αυτά που παραδέχεται, αλλά ο Πάτροκλος δεν δέχεται. Τότε τον ξαναπυροβολεί στα πόδια: «Θα σ’ αφήσω ανάπηρο στο καρότσι για πάντα. Και τώρα που το σκέφτομαι, είναι καλύτερα από το να πας φυλακή, με ικανοποιεί πιο πολύ», του λέει και ο Πάτροκλος αναγκάζεται να του πει: «Εντάξει, θα σου υπογράψω ό,τι θες».
Ο Αχιλλέας κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να πείσει την Αλεξάνδρα να διακόψει την εγκυμοσύνη της: «Οπως καταλαβαίνεις, αυτό στην παρούσα φάση είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Ο Νεκτάριος αυτή τη στιγμή είναι δοσμένος 100% στο θέμα της Μαρίνας, έχει αποφασίσει να σταθεί δίπλα στη Δήμητρα και ενωμένοι να βοηθήσουν το παιδί τους. Βλέπετε να υπάρχει κάπου χώρος για μια τέτοια εγκυμοσύνη;», της λέει και προκαλεί την αντίδραση της Μελίνας. Παράλληλα, ο Νεκτάριος δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει η Δήμητρα στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας. Στο μεταξύ, στα Χανιά ο Μανούσος Ροκάκης παρουσιάζει άλλοθι και αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία, συνεχίζοντας να προκαλεί τρόμο στη Βασιλική, την οποία πια δεν πιστεύει κανείς.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αναστασία πως είναι αμέτοχος στις εγκληματικές πράξεις για τις οποίες τον κατηγορούν και παράλληλα ενοχοποιεί τη Χρυσάνθη. Ο Ματθαίος πάει στην Κρήτη και μια αναπάντεχη αντίδραση της Αναστασίας θα τον παρασύρει να εκφράσει τα πραγματικά του συναισθήματα.

youweeklygr