Μπρούσκο – Διαβάστε το αληθινό φινάλε της σειράς

Μπρούσκο - Διαβάστε το αληθινό φινάλε της σειράς Μπρούσκο – Διαβάστε το αληθινό φινάλε της σειράς, η οποία συνεχίζεται και για 4η χρονιά.

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας ζουν ευχάριστες στιγμές με τα δυο παιδιά τους, αλλά θα περάσουν ένα μικρό πανικό έπειτα από ένα ατύχημα. Ο Μηνάς πέφτει θύμα του Ροκάκη, καθώς ο δολοφόνος αποφάσισε να χτυπήσει άνδρα αυτή τη φορά. Συντετριμμένη η Βασιλική και ο κολλητός του φίλος ο Σήφης. Στη λίστα των θυμάτων και ο Μηνάς, με την οργή να ξεχειλίζει από τους στενούς του φίλους.

Ο Σήφης γίνεται πιο σκληρός από ποτέ. Θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Μανούσω και να καταστρέψει τον Διαμαντή, τον Νικηφόρο και τον Πάτροκλο. Ο Σήφης διεκδικεί εκ νέου την Άλκηστη.

Η Λουκία χωρίζει με τον Παύλο και συνάπτει δεσμό με τον Αμερικανό φίλο του Παύλου. Μαζί φεύγουν μόνιμα για την Αμερική, με τον Παύλο να μην φέρνει καμία αντίρρηση. Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει συχνά το παιδί του.

Ο Παύλος και η Χρυσάνθη είναι και πάλι μαζί, ενώ ο Διαμαντής βρίσκει τρόπο να γλιτώσει και μετά από την δεύτερη δίκη. Η Άννα εκδικείται τον Πάτροκλο αποκαλύπτοντας στον Νεκτάριο την κρυφή σχέση της Δήμητρας με τον αδελφό του.
Αυτός τρελαίνεται από οργή, ενώ τώρα δεν διστάζει να της αποκαλύψει την αλήθεια για την Αλεξάνδρα. Ότι περιμένουν παιδί, πως την αγαπάει και πως θα ζήσουν μαζί.

Η Αναστασία ζει στα Χανιά με τον γιο της, ενώ υποφέρει μακριά από τον Ματθαίο. Ο Ματθαίος από την άλλη συνεχίζει τη ζωή του, ενώ έχει έρθει κοντά με την Όλγα.

TV Ζαπινγκ