Μπρούσκο – Έτσι ο Αχιλλέας αποτελειώνει τον Σήφη

Μπρούσκο - Έτσι ο Αχιλλέας αποτελειώνει τον Σήφη Η κόντρα μεταξύ Αχιλλέα και Σήφη δεν λέει να τελειώσει, με τον Αχιλλέα να θέλει να βγάλει τον Σήφη εκτός παιχνιδιού μιας και ζηλεύει την σχέση που έχει αυτός με την γυναίκα του.

Ο Αχιλλέας βρίσκει αφορμή την δουλειά με τους Ιταλούς, έτσι βάζει τον Ματθαίο να ζητήσει περισσότερα χρήματα από τους Γιαννακάκηδες. Η Μελίνα ακούει την συζήτηση και ρωτάει τον Αχιλλέα εάν τον έχει πιάσει ξανά η κόντρα με τον Σήφη…

Ο Ματθαίος προσπαθεί να μεταπείσει τον αδελφό του, αλλά ο Αχιλλέας συνεχίζει να κάνει… οικονομική επίθεση στον Σήφη. Όσον αφορά την δουλειά που ξεκινούν με τους Ιταλούς τονίζει στον Ματθαίο πως καλό θα ήταν να την πάρουν αυτοί, χωρίς καμία συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες.

Ο Ματθαίος διαφωνεί, με τον Αχιλλέα να δηλώνει πως θα αποτελειώσει τον Σήφη. Σκοπεύει μάλιστα να πλησιάσει μόνος του τους Ιταλούς και να τους κάνει μια πολύ δελεαστική πρόταση.

Ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει αμέτοχος και να αφήσει τον Αχιλλέα να χειριστεί το όλο θέμα. Η Μελίνα όταν τα μαθαίνει όλα αυτά γίνεται έξαλλη, ενώ του λέει πως όλα αυτά τα κάνει για να εκδικηθεί τον Σήφη και όχι προς όφελος της εταιρείας τους.

tv24