Ναυάγιο στο Μπρούσκο – Οι τελευταίες στιγμές Δάφνης – Διαμαντή

Ναυάγιο στο Μπρούσκο - Οι τελευταίες στιγμές Δάφνης - Διαμαντή Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς για τη φετινή σεζόν, θα δούμε τη Δάφνη και τον Διαμαντή να ετοιμάζονται για την κρουαζιέρα τους στο Ιόνιο.

Ο Διαμαντής έχει σκοπό αυτή τη φορά να ξανακερδίσει τη Δάφνη, για αυτό και της λέει ψέματα πως θα πάνε κρουαζιέρα με ένα άλλο ζευγάρι, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι μόνοι τους.

Η Δάφνη έχει κάνει ήδη τις αγορές της, ενώ ο Διαμαντής κλείνει και τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού, αλλά και ότι αφορά τα επαγγελματικά του. Λίγο πριν αυτή ξεκινήσει για το λιμάνι, εμφανίζεται ο Μάρκος ο οποίος την απειλεί λέγοντας πως εάν πάει διακοπές με τον Διαμαντή, γυρνώντας στα Χανιά θα τον βρει παντρεμένο, με αυτή να του απαντά… « Καλά στέφανα αγαπητέ μου»…

Στο λιμάνι βρίσκεται ο Διαμαντής με τον καπετάνιο. Τότε εμφανίζεται η Δάφνη φορτωμένη με βαλίτσες. Ενώ το ζευγάρι βρίσκεται καταμεσής στο πέλαγος, η Δάφνη διαπιστώνει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Αμέσως ο Διαμαντής τρέχει στην καμπίνα του καπετάνιου και τον βρίσκει νεκρό. Η Δάφνη πανικοβάλλεται και αρχίζει να ουρλιάζει, με τον Διαμαντή να μην ξέρει τι να κάνει, καθώς το πλοίο είναι ακυβέρνητο.

Μια υπόθεση της οποίας το τέλος θα δούμε στα νέα επεισόδια του επόμενου κύκλου της σειράς Μπρούσκο. Θα καταφέρει το ζευγάρι να σωθεί;

Youweekly